Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Katrine Olsson i dialog

Verdifull juridisk hjelp

Trenger du juridisk rådgivning og bistand, er våre erfarne advokater og jurister bare noen tastetrykk unna. Vi hjelper deg både i jobben og privat. Dette er medlemsfordelen du ikke planlegger å bruke, men som er veldig god å ha hvis du skulle komme i en utfordrende situasjon – enten i ditt arbeidsforhold eller privat.

Arbeidsrett

Det er ikke alltid vi tar saker til retten, men det skjer. Mest vanlig er spørsmål om arbeidskontrakter, omstrukturering, lønn og sykemelding. Stort sett alle forhold som kan oppstå i et langt arbeidsliv.
Kontakt:  [email protected]

Privatrett​

Hver dag hjelper Teknas advokater medlemmer med alt fra familierett, arv og testamente - til boligkjøp og samboerkontrakter.
Kontakt: [email protected] 

Slik hjelper vi deg

Bruk av tjenesten

Vakttelefon for arbeidsrett holder åpent mandag til fredag fra kl 9.00 til 15.00. Du skal høre fra oss innen to dager. I saker som krever oppfølging vil du bli tildelt en advokat som kontakter deg.

Vi anbefaler at du sender alt som inneholder sensitive personopplysninger kryptert eller per brev til oss.

For å få juridisk bistand må man ha vært medlem i foreningen i minst seks måneder før spørsmålet du søker bistand til oppstod. 

Juridisk vakttelefon 22 94 75 00

Våre beste tips og råd

 

Q&A - Våre juristers råd for temaer knyttet til ditt arbeidsliv: 

Gjennomgang av kontrakter

Hvert år hjelper våre advokater over 2000 medlemmer med gjennomgang av sine arbeidskontrakter.
Sjekk hva arbeidskontrakten bør inneholde. Er du medlem kan du sende den inn for vurdering.  

Person signerer kontrakt

Privatrettslig rådgivning for medlemmer. Gull verdt!

Vi hjelper deg med samboerkontrakter, arv, boligkontrakter, erstatningsspørsmål og mye mer.

Fant du det du lette etter?