Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Katrine Olsson i dialog

Verdifull juridisk hjelp både i jobben og privat

Våre advokater er sannsynligvis medlemsfordelen du ikke planlegger å bruke, men som er veldig god å ha hvis du skulle komme i en utfordrende situasjon – enten i ditt arbeidsforhold eller privat.

 

Trenger du juridisk bistand, er våre erfarne advokater og jurister bare noen tastetrykk unna. Send e-post til juridisk@tekna.no eller ring vår vakttelefon mandag til fredag fra kl 9.00 til 15.00.

Hjelpen du trenger
– fra raske svar til rettssak

Det er ikke alltid vi tar saker til retten, men det skjer. Mest vanlig er spørsmål om arbeidskontrakter, omstrukturering, lønn og sykemelding. Stort sett alle forhold som kan oppstå i et langt arbeidsliv. Send spørsmål om arbeidsforhold til: juridisk@tekna.no

Svartid

Vaktspørsmål svares ut fortløpende og du skal høre fra oss innen to dager. I saker som krever oppfølging vil du bli tildelt en advokat som kontakter deg for å avklare hvordan saken skal følges opp.

Kontakt juridisk vakttelefon 22 94 75 00

Privatrett​

Hver dag hjelper Teknas advokater medlemmer med alt fra familierett, arv og testamente - til boligkjøp og samboerkontrakter. Slik hjelper vi deg.

 

Gjennomgang av kontrakter

Hvert år hjelper våre advokater over 2000 medlemmer med gjennomgang av sine arbeidskontrakter. Her får du listen over hva du bør sjekke.

Privatrettslig rådgivning for medlemmer. Gull verdt!

Vi hjelper deg med samboerkontrakter, arv, boligkontrakter, erstatningsspørsmål og mye mer.