Verdifull juridisk hjelp både i jobben og privat

Våre advokater er sannsynligvis medlemsfordelen du ikke planlegger å bruke, men som er veldig god å ha hvis du skulle komme i en utfordrende situasjon – enten i ditt arbeidsforhold eller privat.

 

Trenger du juridisk bistand, er våre erfarne advokater og jurister bare noen tastetrykk unna. Send e-post til juridisk@tekna.no eller ring vår vakttelefon mandag til fredag fra kl 9.00 til 14.30.

Hjelpen du trenger
– fra raske svar til rettssak

Det er ikke alltid vi tar saker til retten, men det skjer. Mest vanlig er spørsmål om arbeidskontrakter, omstrukturering, lønn og sykemelding. Stort sett alle forhold som kan oppstå i et langt arbeidsliv. Send spørsmål om arbeidsforhold til: juridisk@tekna.no

Privatrett

Skulle du som privatperson komme i en utfordrende situasjon bistår vi i spørsmål som spenner fra familierett og arv, til boligrett og saker med offentlige myndigheter. Kontakt oss på e-post privatrett@tekna.no

Svartid

Vaktspørsmål svares ut fortløpende og du skal høre fra oss innen to dager. I saker som krever oppfølging vil du bli tildelt en advokat som kontakter deg for å avklare hvordan saken skal følges opp.

Kontakt juridisk vakttelefon 22 94 75 00

Gjennomgang av kontrakter

Hvert år hjelper våre advokater over 2000 medlemmer med gjennomgang av sine arbeidskontrakter. Her får du listen over hva du bør sjekke.

Privatrettslig rådgivning for medlemmer. Gull verdt!

Vi hjelper deg med samboerkontrakter, arv, boligkontrakter, erstatningsspørsmål og mye mer.