Teknas 4000 tillitsvalgte finner du i bedrifts-, etats- og kommunale grupper der de jobber med lønns- og arbeidsvilkår, i avdelingene der de bidrar til et lokalt tilbud, på fagsiden for å lage verdifulle møteplasser og blant studentene for å gi et godt tilbud.

Aktuelt for tillitsvalgte i Tekna

 • Teknologi og realfag for alle!

  Teknologi og realfag for alle!

  Publisert: 08. mai 2019
  – Gjennom vervet mitt som tillitsvalgt får jeg være med på både å påvirke foreningen og samtidig bidra til å lage et tilbud til andre medlemmer. Jeg føler at jeg er tettere på hva som skjer i foreningen.
 • Nettverk i fasene fra idé til lønnsomhet

  Nettverk i fasene fra idé til lønnsomhet

  Publisert: 08. mai 2019
  – Interessen for å skape ting, forbedre ting, og bli kjent med andre har jeg alltid hatt. Helt siden jeg var liten.
 • Velkommen til Tekna Oslo avdeling!

  Velkommen til Tekna Oslo avdeling!

  Publisert: 08. mai 2019
  Emil Nygaard Nilsen er leder av styret i Tekna Oslo avdeling, og har lang erfaring med tillitsverv i Tekna. Det startet med en periode som studentkontakt da han studerte, og deretter som tillitsvalgt på arbeidsplassen etter at han begynte å jobbe.
 • Nye perspektiver og et faglig nettverk

  Nye perspektiver og et faglig nettverk

  Publisert: 08. mai 2019
  – Å se helheten i fagområdet, og hvordan andre jobber, bidrar til at jeg tar med nye perspektiver til min egen jobb, forteller Inga Kathrine Due, tillitsvalgt i Tekna Oslo avdeling. Hun leder Havneteknisk gruppe, en av de lokale faggruppene i avdelingen, og forteller hvordan vervet har bidratt til å utvide hennes kontaktnett og gitt henne faglig påfyll.
 • – Som tillitsvalgt fikk jeg mulighet til å bli kjent med arbeidsplassen min

  – Som tillitsvalgt fikk jeg mulighet til å bli kjent med arbeidsplassen min

  Publisert: 19. mars 2019
  Christine Daae Olseng var ganske fersk i jobben hos Norges Forskningsråd da hun ble spurt om å være tillitsvalgt for sine kollegaer. Seks år senere angrer hun ikke på at hun grep muligheten til å bli ekstra godt kjent med arbeidsplassen sin.
Sist oppdatert: 5. mars 2019