Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Bilde av et par som sitter ved en datamaskin

Det lønner seg å være Tekna-medlem

Spar mye penger på bank, forsikring og pensjon, og hold deg oppdatert med vårt faglige tilbud. Vi hjelper deg med juridiske utfordringer både på jobben og privat, og er din støttespiller gjennom hele karrieren.

Hvorfor velge Tekna?

Visste du at Tekna er Norges største fagforening for deg med master i teknisk-naturvitenskapelige fag? Det gir deg tryggheten av en fagforening, og tilbudet til en faglig forening. I 2021 koster medlemskapet 4 740,- i året, og du kan trekke fra 3 850,- på skattemeldingen.

Spar inn kontingenten flere ganger

Mange medlemmer opplever at de sparer over 10 000,- i året, når de benytter seg av våre avtaler på boliglån, forsikring og pensjon. Det at du har en fagforening i ryggen, som hjelper deg med lønn, karriere og faglig utvikling, er vanskelig å måle i kroner og øre.

Bli en del av noe større

Tekna er den største foreningen i Akademikerne, og en av landets raskest voksende fagforeninger. Dette gjør at vi har størrelsen til å påvirke politikk og arbeidsliv, til beste for våre medlemmer.

Gå til innmeldingsskjema
En gruppe mennesker tar et felles selvportrett

Over 70% bruker Tekna-avtalen hos Gjensidige Forsikring

Det er ikke tilfeldig. Eksempelet til høyre viser hva et «ganske vanlig medlem» kan spare mest på, og det er ikke lite. Prisen på en forsikring vil naturlig nok variere fra person til person, og faktorer som bosted, alder, dekning og egenandel vil påvirke hva du betaler. 

Tabell

Har du riktig lønn?

Bruk lønnskalkulatoren eller få mer detaljer i vår årlige statistikk. Les også om hvordan vi kan hjelpe deg i lønnsforhandlingene.

Bilde av to personer på et møterom. Den ene står oppe på den ene siden av møtebordet mens den andre sitter

Verv et nytt medlem og få flott vervepremie!

Som Tekna-medlem kan du verve nye medlemmer på din arbeidsplass eller i ditt nettverk.

Tre personer i Tekna-t-skjorter er glade foran en stand-vegg, med teksten "bli del av noe større"