Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
En lykkelig ung kvinne holder en husnøkkel og klemmer en mann

Vår avtale med Handelsbanken

Alle medlemmer har tilgang til vår nye bankavtale. Enten du er boliglånskunde, student, selvstendig næringsdrivende eller ser etter gode spareprodukter vil du finne et komplett tilbud i Handelsbanken.

Over 15 000 medlemmer har blitt kunder!

 

Hva kan du forvente deg?

Boliglån

Vi er trygge på at avtalen vår over tid tilbyr en av markedets beste avtaler for flere ulike boliglånsprodukter. Den aller beste boligrenten får du som er under 34 år, og du kan låne inntil 85 % av boligens verdi. Sjekk hvor mye du kan spare på siden vår hos Handelsbanken.

Service og rådgivning

I følge EPSI, er Handelsbanken best på rådgivning, og den enkleste banken å komme i kontakt med. I tillegg er de beste storbank på kundetilfredshet i privatmarkedet.

 

Dagligbank

Gode betingelser på boliglånet ditt får følge av en nett- og mobilbank hvor du enkelt løser dine løpende bankoppgaver.

Avtalen gir deg blant annet:

  • Apple Pay og Samsung Pay
  • Debetkort og alle kontoene du trenger til 295 kroner i året
  • Mulighet for kredittkort uten årsgebyr, og med gratis lounge-inngang
  • Lavere gebyrer og høyere innskuddsrenter

Nei. Medlemmer som i dag har et kundeforhold i Danske Bank, må selv ta kontakt med Handelsbanken. De skal gjøre det enkelt for deg å bytte, velkommen!

Her kan du lese pressemeldingen fra da vi signerte avtalen.

Viktig for valget av bankforbindelse:

  • Svært attraktive vilkår for våre medlemmer
  • At Handelsbanken er en langsiktig og solid partner
  • En bank som kan tilby de aller beste kundeopplevelsene gjennom digitale løsninger og god finansiell rådgivning

Vi vet at våre medlemmer har høye forventninger til teknologi og digitale brukeropplevelser. Handelsbanken investerer bredt i utviklingen av teknologi, og bygger nå et helt nytt digitalt banktilbud til deg som fremtidig kunde.

Handelsbanken er kjent for å være personlige, langsiktige og sette kundens behov først. Vi tror det bidrar til at vi har så fornøyde kunder år etter år. Du kan forvente helt nye og effektive digitale løsninger, et tilgjengelig kundesenter og tilgang til egen rådgiver på nærmeste bankkontor.

I følge EPSI er Handelsbanken best på rådgivning, og den enkleste banken å komme i kontakt med. I tillegg er de nest beste bank på kundetilfredshet i privatmarkedet, kun slått av Bulder.

 

Avtalen er utformet slik at den over tid vil sørge for konkurransedyktige priser – og sammen med alle de andre fordelene være den beste avtalen for medlemmene. Du finner renter og betingelser på vår nettside hos Handelsbanken.

 

Handelsbanken er Norges tredje største bedriftsbank med markedsandel på åtte prosent, men er også en bank for privatkunder med markedsandel på tre prosent. Banken har vokst gjennom å ha fornøyde kunder som anbefaler banken videre.

 

Handelsbanken heter Svenska Handelsbanken AB. De ble etablert i Stockholm i 1871, og er i dag det eldste selskapet notert på børsen i Stockholm. Handelsbanken kom til Norge i 1988, er registrert i Norge som Handelsbanken NUF (norsk utenlandsk foretak).  De har siden bygget opp en betydelig virksomhet her, både i bedriftsmarked og personmarked. Handelsbanken-konsernets hovedkontor ligger i Stockholm. Handelsbanken har også virksomhet i Storbritannia og Nederland.

 

Handelsbanken jobber for tiden med å utvikle helt nye løsninger som vil styrke brukeropplevelsen av banken. Det vil komme stadige forbedringer og nyheter gjennom året, og de har høye ambisjoner om å ha et ledende digitalt tilbud til kundene. 

 

Hvis du er medlem og allerede er kunde i Handelsbanken, så må du gi dem beskjed om at du er Tekna-medlem, for å få de nye fordelene.

Handelsbanken er offensive på bærekraft – med høye ambisjoner blant annet om netto nullutslipp innen 2040, ti år før Parisavtalens mål.

Handelsbanken har også ambisjon om å være anerkjent som den mest bærekraftige banken. Ifølge Norsk Bærekraftbarometer 2023, anses Handelsbanken i Norge som Norges tredje mest bærekraftige virksomhet av kundene. Handelsbankens hovedkontor og seks bankkontor er sertifisert som Miljøfyrtårn siden juni 2023, noe som innebærer at miljø- og klimaarbeidet er satt inn i styringssystemet og følges opp jevnlig av ledelsen. Vi jobber med å sertifisere resten av kontorene fortløpende.

I Etisk Bankguide scorer Handelsbanken svakere. Dette skyldes at Etisk bankguide er en rangering som vurderer offentlige tilgjengelige dokumenter; det er ikke vurdering av hvordan selskaper faktisk jobber med bærekraft og etikk i praksis.

I gjennomgangen får Handelsbanken bra score på viktige områder for banken – som policydokumenter og retningslinjer for klimaendringer, mens banken får dårlig score på områder hvor den ikke driver virksomhet, og derfor ikke har policyer (som våpen).

Etisk bankguide baserer seg på policyer fra konsernnivå, og premierer ikke norske dokumenter, som for eksempel dokumenter som omhandler etterlevelse av åpenhetsloven (om menneskerettigheter).

Handelsbanken er opptatt av at bankens forretningsmodell skal være ansvarlig og bærekraftig. Modellen og kulturen er bygget på langsiktighet, lav risikotoleranse, kundens beste for øye og desentralisert ansvar – som i sum bidrar til valg som tjener både samfunn og kunder.

Vil Handelsbanken tilby Google Pay? Apple Pay og Samsung Pay er på plass. Google Pay kommer, men de vet enda ikke nøyaktig dato.

Ja, de ligger blant de aller beste bankene med sin rente på BSU for deg under 34 år. Sjekk siden vår hos dem for gjeldene betingelser.

Bli kjent med avtalen vår hos Handelsbanken

Klar til å ta i bruk avtalen? 

Finn ut mer hos Handelsbanken, hvor alt er klart til du kan bli kunde.

Nærbilde av ansikt av ung kvinne

Økonomiske reisetips

Når du skal ut på tur, enten det er i Norge eller utenlands, er det noen ting som er lurt å tenke på – både før du drar og underveis i reisen. 

Siluett av forelder og barn på flyplass
Fant du det du lette etter?