Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Voksen kvinne lener seg en glassvegg med et nettbrett i hendene

Leder

Er du leder? Da har Tekna et bredt tilbud til deg med alt fra effektive dagskurs til mer omfattende lederutviklingsprogrammer. Med en rekke skreddersydde tilbud styrker vi din innsikt og dine ferdigheter som leder. Som Tekna medlem har du også en trygg fagforening i ryggen.

Tekna dekker en rekke fagområder, der vi jobber med kompetanse, politisk påvirkning og tilbyr faglige møteplasser. Bli inspirert og oppdatert i Teknas faglige fellesskap!

Egen bedrift
Tekna Egen bedrift er for deg som er interessert i eller driver egen virksomhet. Tekna Egen bedrift tilbyr næringsdrivende medlemmer av Tekna mentorordning, juridisk rådgivning, spesielle forsikrings- og banktjenester og kolleganettverk. 

r du Tekna-medlem, er det gratis og uforpliktende å bli med. Du får da e-post om relevante aktiviteter. 

Les mer og bli med i fagnettverket!

 

Fant du det du lette etter?