Har du, eller planlegger du å fullføre en mastergrad? Og har du i tillegg en vesentlig andel realfag, teknologi eller naturvitenskap i fagkretsen din? Da er du velkommen til Tekna!

Ikke stå utenfor – bli med du også! Fyll inn søknadsskjemaet over. Hvis du er arbeidsledig eller pensjonist, så er du også velkommen til å bli medlem hos oss.

Tekna er Norges største fagforening for personer med utdanning på masternivå i realfag, teknologi eller naturvitenskap.

3 gode grunner for å melde deg inn i Tekna:

 1. Vi vet hva du er verdt

  Vi er Norges største masterforening og vet hva din utdanning, kompetanse, selvstendighet og evne til å løse problemer er verdt for samfunnet. Få tilgang til Teknas begynnerlønnsanbefaling og lønnsstatistikk, det beste sammenligningsverktøyet for deg med master.

 2. Unikt fellesskap – møteplasser og nettverk

  Alle Teknas medlemmer har en mastergrad, eller er i ferd med å skaffe seg en. Våre møteplasser kan åpne dører og gi deg muligheter, og har både tverrfaglighet og spisskompetanse du ikke bør gå glipp av.

 3. Trygghet og en haug med medlemsfordeler

  Juridisk hjelp om du havner i en konflikt eller usikker situasjon på jobb, gjennomgang av arbeidskontrakt før signering, rabatt på forsikringer og kursavgift, banktilbud, spennende arrangementer og karrierehjelp og mer.
  Les om flere medlemsfordeler her. 

Hva koster det å være medlem?

Er du student koster det 150 kroner i halvåret. Er du yrkesaktiv så koster det 4500 pr år (2019). I tillegg kommer kontingent til lokalavdelingen din på mellom kr 130 og kr 300 pr år. Du kan ha rett til rabatt, for eksempel hvis du er nyutdannet eller arbeidsledig. Sjekk oversikt over kontingent og rabatter her. For inntekståret 2019 er kr 3 850 av medlemskontingenten fradragsberettiget på skattemeldingen for lønnsmottakere. Tekna rapporterer til Skatteetaten hvor mye du har betalt i kontingent.

Sist oppdatert: 18. oktober 2019