Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
En mann skriver noe inn på et nettbrett, samtidig som en kvinne holder rundt ham og ser på skjermen

Over 70% bruker avtalen hos Gjensidige

Teknas medlemmer er en ressurssterk og attraktiv kundegruppe. Vi er flinke til å ta vare både på helsa og tingene våre, derfor har vi kunnet forhandle frem en veldig god avtale hos Gjensidige Forsikring. 

Du kan spare mye!

Med personforsikringene i Tekna-avtalen kan du spare store beløp. Trygg deg selv og dem du er glad i med Tekna Uføreforsikring Pluss og Tekna Livsforsikring.

Du får også veldig gode priser på bil, innbo og reise.

Kundeutbytte

Det er enkelt å bytte forsikringsselskap, og husk at Gjensidige betaler utbytte til sine kunder - noe som også bør være med i regnestykket ditt.

Vi jobber kontinuerlig for at forsikringsavtalen skal være blant de aller beste over tid – så slipper du den jobben!

Teknas side hos Gjensidige
Mann med skjegg, briller og headset jobber på en bærbar datamaskin

Ekstra gode tilbud til deg under 30 år

Vi ønsker at våre unge medlemmer skal få det aller beste tilbudet. Derfor får du som er ung ekstra lav pris på blant annet innbo-, reise-, bil- og uføreforsikring.

Du må gi ditt samtykke

For å få fordelene hos Gjensidige Forsikring, og våre andre samarbeidspartnere, må disse kunne verifisere at du er Tekna-medlem. Er du usikker på om du har gitt dette samtykket, kan du sjekke dette på Min profil.

Smilende ungt par sitter med kalkulator og datamaskin i et lyst kjøkken