Som studentmedlem i Tekna får du uføreforsikring inkludert i din studentforsikring. I tillegg kan du velge én ekstra forsikring inkludert i medlemskapet.

Velg forsikring når du melder deg inn i Tekna. i tillegg til den inkluderte uføreforsikringen kan du velge én av de to forsikringene under til å være inkludert i din studentforsikring. 

1)      Tyveriforsikring for PC, nettbrett og mobil

2)      Innboforsikring

Trenger du flere forsikringer? Da kan du kontakte Gjensidige for flere gode tilbud. Her er det mulig å spare mye penger som Tekna-medlem.

Uføreforsikring

Vi jobber for å gi våre studenter trygghet i hverdagen, og fra 1. juli 2018 får alle studenter t.o.m fylte 33 år uføreforsikring inkludert i medlemskapet. Forsikringen kan gi en utbetaling på nesten en halv million kroner ved arbeidsuførhet som følge av enten sykdom eller ulykker. 

  • Du skal ikke levere helseerklæring for å få denne forsikringen
  • Du må være 100% studie-/arbeidsdyktig når forsikringen starter (ved innmelding i Tekna)

Les mer om hva forsikringen dekker i vilkårene for 2019 (pdf)

 

1)      Tyveriforsikring for PC, nettbrett og mobiltelefon

  • Tyveri av PC, nettbrett og mobiltelefon, med forsikringssum inntil kr 20 000. Egenandel kr 500.
  • Forsikringen dekker også reparasjon av knust mobilskjerm. Dette sikrer at garantien på telefonen er intakt. Egenandelen er 500 kroner.

Les mer om hva forsikringen dekker i vilkårene for 2019 (pdf)

eller

2)   Innboforsikring

Dekker plutselig og uforutsett skade på innbo inntil kr 150 000 og sykkeltyveri inntil kr 10 000. Forsikringen gjelder på bostedet ditt i Norge og i leilighet/hybel som benyttes av deg i forbindelse med arbeid eller skolegang på annet sted i Norden. Forsikringen dekker plutselig og uforutsett skade i forbindelse med brann, vann og innbrudd.

Les mer om hva forsikringen dekker i vilkårene for 2019 (pdf)

Trenger du helårs reiseforsikring?

Gjennom Gjensidige kan du nå kjøpe «Tekna Reise» til kun 60 kroner måneden. Tekna Reise er identisk med Gjensidiges beste reiseforsikring. Les mer hos Gjensidige. 

Sist oppdatert: 20. mars 2019