Som studentmedlem i Tekna får du uføreforsikring inkludert i din studentforsikring. I tillegg kan du velge én ekstra forsikring inkludert i medlemskapet.

Velg forsikring når du melder deg inn i Tekna. i tillegg til den inkluderte uføreforsikringen kan du velge én av de to forsikringene under til å være inkludert i din studentforsikring. 

1)      Tyveriforsikring for PC, nettbrett og mobil
2)      Innboforsikring

Trenger du flere forsikringer? Da kan du kontakte Gjensidige for flere gode tilbud. Her er det mulig å spare mye penger som Tekna-medlem.

Uføreforsikring

Vi jobber for å gi våre studenter trygghet i hverdagen, og alle studenter opp til 33 år får uføreforsikring inkludert i medlemskapet. Forsikringen kan gi en utbetaling på nesten en halv million kroner ved arbeidsuførhet som følge av enten sykdom eller ulykker. Når du har fullført masterstudiet, får du automatisk videreført forsikringen til en egenbetalt uføreforsikring uten å levere helseerklæring.

  • Du skal ikke levere helseerklæring for å få denne forsikringen
  • Du må være 100% studie-/arbeidsdyktig når forsikringen starter (ved innmelding i Tekna)

Les mer om hva forsikringen dekker i vilkårene for 2020 (pdf)

 

1)      Tyveriforsikring for PC, nettbrett og mobiltelefon

  • Tyveri av PC, nettbrett og mobiltelefon, med forsikringssum inntil kr 20 000. Egenandel kr 500.
  • Forsikringen dekker også reparasjon av knust mobilskjerm. Dette sikrer at garantien på telefonen er intakt. Egenandelen er 500 kroner.

Les mer om hva forsikringen dekker i vilkårene for 2020 (pdf)

eller

2)   Innboforsikring

Dekker plutselig og uforutsett skade på innbo inntil kr 300 000 og sykkeltyveri inntil kr 10 000. Forsikringen gjelder på bostedet ditt i Norge og i leilighet/hybel som benyttes av deg i forbindelse med arbeid eller skolegang på annet sted i Norden. Forsikringen dekker plutselig og uforutsett skade i forbindelse med brann, vann og innbrudd.

Les mer om hva forsikringen dekker i vilkårene for 2020 (pdf)

 

Last ned Gjensidige-appen

I appen kan du blant annet:

  • Melde skade
  • Få oversikt over dine forsikringer
  • Sjekke pris og kjøpe fosikrnger

 

Har du ikke samtykket i innmeldingskjemaet til at Tekna deler din kontaktinformasjon med Gjensidige?

Da melder du skade/tap på nettsidene til Gjensidige eller ved å ringe 915 03 100. Du må oppgi Teknas kundenummer, polisenummer samt medlemsnummeret ditt. Medlemsnummeret ditt finner du på Min side/Min profil. Teknas kundenummer hos Gjensidige er  609 7142 0782. Polisenummer/forsikringsnummer er 880 25 677.

Sist oppdatert: 1. juli 2020