Som studentmedlem i Tekna får du uføreforsikring inkludert i din studentforsikring. I tillegg kan du velge én ekstra forsikring inkludert i medlemskapet.

Velg forsikring når du melder deg inn i Tekna. i tillegg til den inkluderte uføreforsikringen kan du velge én av de to forsikringene under til å være inkludert i din studentforsikring. 

1)      Tyveriforsikring for PC, nettbrett og mobil
2)      Innboforsikring

Trenger du flere forsikringer? Da kan du kontakte Gjensidige for flere gode tilbud. Her er det mulig å spare mye penger som Tekna-medlem.

Uføreforsikring

Vi jobber for å gi våre studenter trygghet i hverdagen, og alle studenter opp til 33 år får uføreforsikring inkludert i medlemskapet. Forsikringen kan gi en utbetaling på nesten en halv million kroner ved arbeidsuførhet som følge av enten sykdom eller ulykker. 

  • Du skal ikke levere helseerklæring for å få denne forsikringen
  • Du må være 100% studie-/arbeidsdyktig når forsikringen starter (ved innmelding i Tekna)

Les mer om hva forsikringen dekker i vilkårene for 2019 (pdf)

 

1)      Tyveriforsikring for PC, nettbrett og mobiltelefon

  • Tyveri av PC, nettbrett og mobiltelefon, med forsikringssum inntil kr 20 000. Egenandel kr 500.
  • Forsikringen dekker også reparasjon av knust mobilskjerm. Dette sikrer at garantien på telefonen er intakt. Egenandelen er 500 kroner.

Les mer om hva forsikringen dekker i vilkårene for 2019 (pdf)

eller

2)   Innboforsikring

Dekker plutselig og uforutsett skade på innbo inntil kr 150 000 og sykkeltyveri inntil kr 10 000. Forsikringen gjelder på bostedet ditt i Norge og i leilighet/hybel som benyttes av deg i forbindelse med arbeid eller skolegang på annet sted i Norden. Forsikringen dekker plutselig og uforutsett skade i forbindelse med brann, vann og innbrudd.

Les mer om hva forsikringen dekker i vilkårene for 2019 (pdf)

Sist oppdatert: 14. juni 2019