Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Bilde av løve statuen utenfor det Stortinget

Politikk og meninger

I Tekna jobber vi hver dag for å få gjennomslag for politikk som betyr noe for medlemmene våre. Vi er partipolitisk uavhengig og jobber direkte overfor Regjeringen, Stortinget og andre organisasjoner og beslutningstakere for å få gjennomslag for vår politikk. 

Våre politiske innspill 

Vi leverer jevnlig innspill og uttalelser i aktuelle politiske høringer og saker for medlemmene våre. 

Vi ønsker dine innspill

Vi ønsker å spille inn politiske saker som opptar våre medlemmer. Da trenger vi innspill fra deg. Slik kan du bidra i høringsuttalelser som er viktig for deg og din bedrift. 

Oversikt over høringer 

En høring blir brukt av myndighetene for at innbyggere, organisasjoner og næringsliv skal få si sin mening og føre kontroll med hva storting og regjering gjør og hvordan oppgavene blir utført. 

Vi hjelper deg videre 

Seksjon for samfunnspolitikk arbeider med politikkutvikling i Tekna og politisk påvirkning mot Regjeringen, Stortinget, forvaltningen og andre organisasjoner.

  • Direktør
    Sonja Lovise Berg
    direktør for samfunnspolitikk
    93068426