Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Ung mann ser på sin laptop

Råd og tips

Online mental helsehjelp

Oppdatert: 27. apr. 2022

Uføreforsikringen studenter har inkludert i medlemskapet er levert av Gjensidige. I forsikringen får du gratis tilgang til Online mental helsehjelp som tilbyr digitale selvhjelpsprogrammer kombinert med psykologsamtaler over video.

Hva er Online mental helsehjelp? 

Online mental helsehjelp er digitale selvhjelpsprogrammer utviklet av psykologer og er skreddersydd for dine behov og utfordringer.  

Første fase er kartlegging av dine behov gjennom spørsmål og deretter videosamtale med psykolog på 25 minutter, resultatene av dette gir forslag på hvilket selvhjelpsprogram som passer for deg.  

Du velger selv om du gjennomfører programmet med eller uten oppfølging av psykolog underveis. Med oppfølging av psykolog får du 4 * 25 minutters samtale med psykolog på video. 

Et program varer mellom 6-8 uker og du har tilgang på lydfiler, videoer og tekster i 12 måneder. 

Hvem passer tjenesten for? 

Online mental helsehjelp passer for deg som ønsker å ta det første steget mot å jobbe med din mentale helse, eller få hjelp til å håndtere stress, angst og depresjon. Tjenesten passer for de med lette til moderate psykiske utfordringer.  

Dette er noe av det tjenesten kan hjelpe med: 

  • håndtere uro og bekymringer 
  • gode pusteteknikker 
  • planlegge gode søvnvaner 
  • nyttige mestringsstrategier 
  • mindfulness 
  • bygge sunne relasjoner til andre 

Behandlingen er tilpasset for den som ønsker hjelp til å takle stress, søvn, angst og depresjon, men dette er ikke kun et tilbud når ting har blitt altfor utfordrende og vanskelig. Alle kan ha nytte av å bli mentalt sterkere. 

Ta i bruk tjenesten: 

  1. Last ned Eyrs mobilapp eller bestill time her 
  2. Logg inn med BankID. 
  3. Velg «Mental helsehjelp» - velg psykolog, tidspunkt og utfordring som man ønsker hjelp med. 
  4. Velg uføreforsikring som man har tjenesten gjennom som betalingsmetode og bekreft timebestillingen. 

Dersom du opplever tekniske problemer eller har spørsmål om Eyrs tjenester, er det hjelp å få på chat eller via mail. Det er også mulig å ringe Eyr på telefon 23 89 86 06. 

Ca 24 timer før oppstartsamtalen med psykologen, får du tilgang til kartleggingsskjemaet i innboksen i Eyr appen.

Bli medlem og få forsikring inkludert

Vi gir deg uføreforsikring + én valgfri forsikring inkludert i medlemskapet.

Les også