Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Takk for tilliten!

Teknas tillitsvalgte og frivillige er selve hjertet i Tekna. Tekna har 4000 tillitsvalgte som hver dag jobber for å gi medlemmene våre best mulig arbeidsvilkår, lokaltilbud og fagutvikling. Noen av våre tillitsvalgte fungerer som talspersoner overfor ledelsen i for eksempel lønnsforhandlinger, mens andre fokuserer på å gi medlemmene et godt fagtilbud gjennom møteplasser, kurs og seminarer. 

 

#takkfortilliten

Tillitsvalgte på arbeidsplassen

De tillitsvalgte jobber hele året for sine medlemmer. De er involvert i saker som omhandler lønn, pensjon, omstilling og faglig utvikling som bidrar til et godt og rettferdig arbeidsliv for deg og dine kolleger. I tillegg er de medlemmenes viktigste støttespiller på arbeidsplassen.

Tillitsvalgte i din lokalavdeling

Lokalavdelingene er det opprinnelige Tekna. Over det ganske land finner vi 32 lokale Tekna-avdelinger med ansvar for sosiale og faglige arrangementer der våre medlemmer bor. Avdelingene består av styrer og kan også ha undergrupper som Avdelingsfagråd og Tekna Ung.

Tillitsvalgte i fagnettverkene

Teknas fagtillitsvalgte arbeider tett med fagmiljøene for å være oppdatert på det siste nye utvikler stadig nye tema. De gir medlemmene et bredt faglig tilbud gjennom kurs, konferanser og frokostmøter. Teknas fagtillitsvalgte skaper nettverk og møteplasser for medlemmene.

Fag

Studentkontaktene på ditt studiested

Studentkontaktene er studentenes tillitsvalgte. Tekna har godt over 200 studentkontakter. De har ansvaret for den lokale aktiviteten og tilbyr medlemmene både sosiale og faglige arrangementer på studiestedene.

Nysgjerrig på rollen som tillitsvalgt?

Hva gjør en tillitsvalgt

Forventningene som stilles deg som tillitsvalgt, varierer etter hva slags type verv du tar på deg. Her kan du lese mer om de ulike tillitsvalgt-vervene og hva de innebærer.

Hvorfor trenger vi tillitsvalgte?

I Norge er 49% av arbeidstakerne medlem av en fagforening. Mange er ikke klar over hvor mye av de norske velferdsgodene som er fremforhandlet av fagbevegelsen. Les  mer om den norske modellen.

Slik blir du tillitsvalgt 

Som tillitsvalgt gjør du en viktig jobb som kommer mange til gode. Slik går du frem hvis du ønsker å bli tillitsvalgt. Hvis det ikke finnes tillitsvalgt der du jobber, må du først starte en Tekna-gruppe.