Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Studentkontaktene på ditt studiested

Studentkontaktene er studentenes tillitsvalgte. Tekna har godt over 200 studentkontakter. De har ansvaret for den lokale aktiviteten og tilbyr medlemmene både sosiale og faglige arrangementer på studiestedene.

 

Hvert år arrangerer Tekna Student årsmøte der studentkontaktene stemmer frem et studentutvalg. Studentutvalget jobber for studentmedlemmene politisk og har i 2020 fått stor oppmerksomhet for satsningen rundt psykisk helse for studentene.

Givende å arrangere kurs for studentene

Alexandra er studentkontakt ved NMBU. Hun synes det er gøy å arrangere kurs for studentene og at hun bidrar med noe man ser resultatene av.

Vi er der for studentene

Eirin er studentkontakt ved NTNU i Trondheim. Hun mener det er viktig for studentene å ha tillitsvalgte på skolen for å vise at de ikke står alene, men at man har noen som jobber for dem. Hun mener det er lettere å bli hørt med en stor organisasjon som Tekna ryggen enn alene.

Ønsker å bidra til en bedre hverdag

Jacob er tillitsvalgt ved OsloMet. Jacob liker å hjelpe andre og synes det er givende å bidra til at hverdagen for studentene kan bli bedre.

– Føler at jeg er en stemme for studentene

Oliver er studentkontakt ved NTNU i Trondheim. Oliver føler hans rolle er en stemme for studentene og han snakker daglig med medlemmer for å spørre om er noe de kan hjelpe til med.

Finn Tekna på ditt studiested

Bli studentkontakt