Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Person i turkis Tekna-tskjorte ser inn i kameraet og flere andre unge studenter sitter rundt ham i en steintrapp

Kickstart din karriere og utvid ditt faglige og sosiale nettverk! Bli studentkontakt i Tekna

Får du energi av å snakke med nye mennesker? Har du lyst til å være med å påvirke hverdagen på campus? Vil du være en del av et kult team?

Vi har allerede rundt 250 studentkontakter på studiesteder i inn- og utland, men vi trenger flere! Nå har DU mulighet til å engasjere deg i en stor organisasjon som Tekna!

Hva er Tekna?

Tekna har 107 000 medlemmer og er Norges største fagforening for de som har eller planlegger en mastergrad i naturvitenskap eller teknologi. Våre medlemmer løser noen av fremtidens viktigste utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi.

Hvorfor bli studentkontakt?

Du blir en del av en sosial gruppe både på campus og på tvers av hele Norge.

Som studentkontakt i Tekna får du mange kule opplevelser og en kjempeerfaring som er gull for CV-en din! Du får blant annet ansvar for å arrangere lokale kurs og arrangementer, samt verve nye medlemmer på ditt studiested. Du blir en del av en sosial gruppe både på campus og på tvers av hele Norge.

Kanskje du brenner for studentpolitikk og studenters rettigheter? Vi gir deg muligheten til å engasjere deg både lokalt og nasjonalt!

I tillegg arrangeres det fester og arrangementer i gruppen og man har mulighet til være med på store nasjonale samlinger, der Tekna selvfølgelig dekker kostnadene.

Som studentkontakt i Tekna får du:

  • Arrangere faglige og sosiale kurs for studenter
  • Arbeide med studentpolitikk og studenters rettigheter
  • Organisasjonserfaring og mulighet for styre- og lederoppgaver
  • Delta på morsomme kurs og arrangementer
  • Utvidet nettverk blant studenter, næringsliv og fagmiljøer
  • Gratis Tekna-medlemskap
  • Opplæring og sluttattest fra Tekna

Send inn skjemaet under her, så kontakter vi deg fortløpende for en liten prat.😊

Les også