Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Råd og tips

Kom i gang med studentmedlemskapet

13. aug. 2021

Denne listen gir deg en stikkordsmessig oversikt over medlemsfordeler og hvordan bruke dem. Alt fra kurs og arrangementer til forsikringene du har inkludert i medlemskapet ditt, jobbsøkerhjelp, hvordan du kan engasjere deg aktivt i Tekna og mye mer!

Flere av tjenestene våre, som for eksempel å se lønnsstatistikk, anbefalt begynnerlønn eller bruke CV-byggeren, krever innlogging. Du logger inn med den e-postadressen du har registrert hos oss, pluss passord som du velger selv. 

Med gratis forsikring, sosiale arrangementer, eksamensforberedende kræsjkurs og mye mer er Tekna supert for studenter – og enda bedre når du går inn i arbeidslivet. Da får du den tryggheten det er å ha en fagforening i ryggen hvis noe skulle skje på arbeidsplassen din. Du får tilgang til lønnsstatistikk og støtte i lønnsforhandlinger, og gratis juridisk rådgivning både i jobb og privat.

Husk at du kan angi interesser og styre hva du ønsker av e-post på Min profil.

Hvis du har spørsmål kan du chatte med oss her på tekna.no, bruke kontaktskjemaet i bunnen av siden, sende e-post til student@tekna.no eller ringe oss på 22 94 75 00.

Hva: ANSA er organisasjonen for deg som har tenkt deg utenlands i løpet av studiene. Som medlem i Tekna får du gratis medlemskap i ANSA (ordinær pris 480 kr/2020). ANSA-medlemskapet gir deg blant annet:

 • Tilbud om komplett forsikring for deg som skal studere i utlandet
 • Sosiale aktiviteter over hele verden
 • Beredskapssamarbeid med Sjømannskirken
 • Råd og veiledning om utenlandsstudier

Vanlige reiseforsikringer dekker utenlandsopphold på inntil 10 uker. Skal du studere et semester eller to i utlandet, må du ha en reiseforsikring som dekker langtidsopphold. Dette får du trygt og rimelig gjennom ANSA.

Hvordan: Meld deg inn i ANSA på ANSAs nettsider www.ansa.no/medlemskap når du skal ut og studere. Under innmeldingsprosessen blir du bedt om å oppgi andre medlemskap; da oppgir du opplysninger om Tekna-medlemskapet ditt, og trenger dermed ikke betale noe for ANSA-medlemskapet.

Hva: Våre dyktige jurister leser gjerne gjennom arbeidskontrakten din før du signerer. Spørsmål om arbeidskontrakt blir besvart etter 1-2 arbeidsdager.

Hvordan: Dersom du ønsker gjennomlesing av kontrakt, sender du den til juridisk@tekna.no. Les mer om juridisk bistand, eller se vår artikkelsamling med svar på ofte stilte spørsmål her

Hva: Studentkontaktene i Tekna arrangerer kurs og sosiale arrangementer på studiestedet ditt. Det kan være alt fra fjellklatring til quiz og pizza. Noe koster litt, men det meste er gratis. Meld deg på, og møt andre studenter du kan ha det sosialt og gøy sammen med!

Vi har også en rekke digitale kurs og arrangementer - f.eks. jobbsøkerkurs, mobilkamerakurs, digitalt treningskurs – som du kan se når du vil. Eller du kan delta f.eks. på landsomfattende quiz.

Hvordan: Se oversikt kurs og arrangementer på ditt studiested her.
Se oversikt over digitalt tilbud her.

Hva: Har du meldt deg på et gratiskurs eller -arrangement som du likevel ikke kan delta på? Da setter vi stor pris på at du melder deg av igjen på Min side slik at vi kan gi plassen til en annen.

HvordanGå til Mine kurs her

Hva: Vår avtale med Danske Bank gir deg en av landets beste bankavtaler. Boliglånsrenten er blant de laveste i markedet og det koster deg ingenting å flytte lånet ditt.

Som kunde i Danske Bank får du personlig rådgivning tilpasset dine individuelle behov, planer og ambisjoner. Er du under 34 år og skal kjøpe eller refinansiere bolig, har Danske Bank ekstra gode tilbud til deg.

Vi i Tekna følger løpende opp avtalen, slik at du over tid skal ha blant markedets aller beste betingelser. Du sparer penger, og slipper å bruke tid på å orientere deg i markedet.

Hvordan: Les mer om avtalen på Teknas side hos Danske Bank. Husk å oppgi medlemsnummeret ditt.

Hva: For deg som er ferdig med studiene og skal ut i yrkeslivet, gir vi anbefaling til begynnerlønn. Det er svært viktig for din fremtidige lønnsutvikling at du starter karrieren din med et riktig nivå. Vi hjelper deg med dette ved å gi deg råd.

Hvordan: Se Teknas lønnsstatistikk for medlemmer her. Se begynnerlønnsanbefaling her. Send e-post til juridisk@tekna.no eller ring 22 94 75 00 dersom du har spørsmål. Lurer du på hva du bør kreve i lønn for relevant sommerjobb/deltidsjobb? Hør på vår podkast om lønn i sommerjobb .Spørsmål? Send e-post til juridisk@tekna.no.

Hva: Hvis du i nettbanken din har takket generelt ja til å motta fakturaer som e-faktura, vil fakturaer fra oss dukke opp i nettbanken din. Hvis du i tillegg har takket ja til faktura i Vipps, vil den dukke opp der. Hvis ingen av delene, kan du opprette e-faktura og/eller avtalegiro på våre nettsider med én gang, så slipper du å få papirfaktura i posten.  

Hvordan: Opprett avtalegiro og/eller e-faktura med oss her.

Hva: I Tekna får du to for én: Vi er både en fagforening og en faglig forening. Vi har et antall fagnettverk som arrangerer møter og debatter. Delta eller bidra selv!

Hvordan: Se oversikt over fagnettverkene her. Bli med i fagnettverkene ved å huke av på Min profil. Det koster selvsagt ikke noe ekstra når du er medlem.

Du har flere forsikringer inkludert i studentmedlemskapet ditt i Tekna. I tillegg bør du kanskje kjøpe noen. Her får du nyttig informasjon om forsikring:

Mange studenter flytter hjemmefra og bor for seg selv for første gang. Da er det viktig å huske å forsikre seg! Du bør ha disse 3 forsikringene:

 1. Uføreforsikring
 2. Innboforsikring
 3. Reiseforsikring

1. Uføreforsikring

Alle Studentmedlemmer i Tekna som ikke har passert 33 år eller studerer i utlandet, får en uføreforsikring inkludert i medlemskapet.

Det å være frisk nok til å jobbe er det viktigste du har, enten du er ung eller gammel. Skulle du bli varig arbeidsufør mens du er ung, er du ekstra sårbar. Da vil uføreforsikringen du har i studentmedlemskapet ditt være en god hjelp: Den kan gi en engangsutbetaling på 5G, som tilsvarer ca. 480.000 kroner.

Inkludert i uføreforsikringen får du Braive, et lavterskeltilbud for bedre psykisk helse, der du kan lære å mestre stress og angst. Les mer om tilbudet her.

2. Innboforsikring

Husk at du - i tillegg til uføreforsikringen - også kan velge enten innboforsikring eller tyveriforsikring PC/mobil - uten at det koster deg noe ekstra!

De fleste velger en av disse forsikringene på innmeldingsskjemaet, men det går fint å velge forsikring i ettertid også. Les mer om forsikringene her. Før du velger, bør du undersøke med foreldrene dine om deres innboforsikring gjelder deg også, selv om du har flyttet.
Velg hvilken forsikring du vil ha på Min profil. Logg inn med e-postadressen du har registrert hos oss som brukernavn.

3. Reiseforsikring

Å havne på sykehus i utlandet uten reiseforsikring kan koste deg flere hundre tusen kroner - minst. Sjekk først om forsikringen til foreldrene dine fremdeles dekker deg også. Hvis ikke, må du skaffe egen reiseforsikring. Som Tekna-medlem får du gode rabatter hos Gjensidige. Der kan du kjøpe forsikringen Tekna reise til ekstra lav pris. Forsikringen gjelder på reiser opptil 10 uker, og på reise mellom studiested og bosted. På reise i utlandet får du enkelt tilgang til norsktalende lege på video gjennom Eyr Online lege. Les mer her. 

De fleste velger enten innboforsikring eller tyveriforsikring PC/nettbrett/mobil allerede i det de melder seg inn, men har du ikke valgt forsikring enda, eller ønsker du å bytte forsikring, kan du gjøre dette på Min profil (NB! Du kan bare bytte en gang i året). Uføreforsikringen får du automatisk så sant du ikke har fylt 33 år, så i forhold til den trenger du ikke foreta deg noe. 

Trenger du å melde skade eller tyveri?

Dette gjør du enkelt og greit i Gjensidiges forsikrings-app. Last ned app-en nå hvis du ikke har gjort det alt. Da har du alltid forsikringspapirer og forsikringsbevis med deg, og slipper å lure på hvor du har arkivert ting! Det er også lurt å lese gjennom forsikringsvilkårene slik at du vet hva forsikringene dine dekker og ikke.

Men OBS! Dersom du ved innmelding ikke huket av for at du ønsker å dele kontaktinformasjonen din med Gjensidige, slik at de kan få en bekreftelse på at du er Tekna-medlem, kan du IKKE bruke Gjensidige-appen. Da må du i stedet melde skade eller tyveri ved å gå inn på  nettsidene til Gjensidige eller ved å ringe 915 03 100. Du må oppgi Teknas kundenummer, polisenummer samt medlemsnummeret ditt. Medlemsnummeret ditt finner du på Min profil. Teknas kundenummer hos Gjensidige er 609 7142 0782. Polisenummer er 880 25 677.

Les mer om studentforsikringene her.

Hva: Ønsker du å bidra? Har du forslag og idéer til Tekna-arrangementer på ditt studiested? Kunne du tenke deg å bli Tekna studentkontakt (SK)? Det å på CV-en vise at man i studietiden har hatt verv i en organisasjon, er noe mange arbeidsgivere oppfatter som veldig positivt. Men enda viktigere: Det er både lærerikt, sosialt og morsomt!

Du lærer mye om både salg, organisering og planlegging og gjennomføring av prosjekter. Hvis du ønsker å bli SK-leder, får du verdifull erfaring i å lede og motivere hele gruppen av studentkontakter på ditt studiested. Du får god opplæring i vervet og støtte når du trenger det fra Tekna sentralt.

Hvordan: Les mer om hva en studentkontakt i Tekna er, og hvordan man blir det.

Hva: Mange av Teknas medlemmer er gründere. Vi har et eget nettverk for medlemmer som driver egen virksomhet – Tekna Egen bedrift – med mentor-ordning, juridisk rådgivning, egne forsikrings- og banktjenester. Du kan få gründerrabatt på kontingenten de to første årene etter oppstart dersom du har mindre enn 50% lønnet stilling et annet sted.

Hvordan: Les mer om Tekna Egen bedrift her. 

Hva: For å være sikker på å ikke gå glipp av noe relevant: kryss av for dine faglige interesser og vedlikehold samtykker på Min profil.

Hvordan: På Min profil og Interesser angir du hvilke fagområder du eventuelt ønsker å motta e-post om. For å takke nei til kurstilbud generelt, eller stoppe nyhetsbrev fra den lokale Tekna-avdelingen din, går du til Min profil og Samtykker.

Hva: Tekna har tillitsvalgte i mange bedrifter rundt om i Norge, kanskje også der du søker jobb. Det kan være lurt å ta en prat med tillitsvalgte for å bli bedre kjent med bedriften du søker jobb i.
Hvis du får jobb et sted der det er Tekna-gruppe, blir du automatisk med i denne gruppen og omfattes da av de kollektive lønnsforhandlingene på arbeidsplassen. Vær også klar over at du som organisert i Tekna har en rekke rettigheter i arbeidslivet, som uorganiserte ikke har. Som f.eks. rett til en årlig lønnssamtale med din overordnede.

Alle Tekna-medlemmer har dessuten tilgang til våre lønnsstatistikker og til juridisk veiledning og hjelp i jobbspørsmål, f.eks. under omstrukturering/nedbemanning, omorganiseringer, eller f.eks. ved spørsmål om arbeidstid, ferie, pensjon med mer.

Hvordan: E-postadresse til tillitsvalgte får du ved å kontakte oss på tlf. 22 94 75 00 (velg juridisk i menyen) eller send en e-post til juridisk@tekna.no.
Dersom det er Tekna-gruppe der du begynner å jobbe, blir du automatisk med i denne forutsatt at du har registrert arbeidsforholdet på Min profil!

Hva: Vi i Tekna hjelper deg med jobbsøkerprosessen fra A til Å. Sjekk ut vårt digitale jobbsøkerkurs!

Hvordan: Hvilke koder må knekkes for arbeidssøkere? Du får svar på dette spørsmålet og flere praktiske og konkrete råd i vårt digitale jobbsøkerkurs med en av Norges beste foredragsholdere innen jobbsøkertematikk. Kurset inneholder 10 videomoduler som lærer deg de viktigste tingene du må forstå som jobbsøker. 

Hva: Vi hjelper deg både med sommer-/deltidsjobb og med første jobb etter at du er ferdig med studiene. Prøv CV-byggeren på tekna.no. Den har innebygde råd og tips underveis i prosessen, og til slutt kan du sende inn både CV og søknad til gjennomlesing av en av våre rådgivere. De gir deg tilbakemeldinger i løpet av ca. 1 uke.

På jobbsøkerportalen finner du råd og tips om hva du kan forbedre på LinkedIn-profilen din, hvordan du best gjennomfører et jobbintervju, tips om hvor du finner jobbene og hvordan du kan bruke nettverket ditt med mer.
Hvis du trenger inspirasjon, kan du bruke Karrierekompasset til å finne ut hvor andre Tekna-medlemmer med din utdanning har fått jobb.

Hvordan: Logg inn på til CV-byggeren her. Send inn CV og søknad for gjennomlesing via CV-byggeren, eller send e-post til karriere@tekna.no. Du får svar i løpet av ca. 1 uke.

Logg inn på Teknas jobbsøkerportal og få gode råd og tips om hele jobbsøkerprosessen.

Test ut karrierekompasset her (krever også innlogging).

Hva: Teknas erfarne advokater og jurister hjelper deg med råd om lønn, arbeidskontrakt, omstilling, permitteringer, oppsigelse, sykemelding, pensjon, immaterielle rettigheter. Hjelpen er gratis og kun for medlemmer. Råd, tips og veiledning får du fra dag én. For å få mer omfattende juridisk bistand, må du ha vært medlem i seks måneder.

Som medlem får du også privatrettslig hjelp innen områder som familie, arv, kjøpsrett, boligrett med mer.  

Hvordan: Les mer om det juridiske tilbudet vårt her. Du tar kontakt via vakttelefonen 22 94 75 00 mandag-fredag 9-15, eller ved å sende e-post til juridisk@tekna.no.

Privatrettslige henvendelser sendes til privatrett@tekna.no.

Hva: Cirka 2000 kroner i timen må du regne med å betale for juridisk hjelp på det private markedet – men du har advokat inkludert i medlemskapet ditt! Fint, ikke sant? Tekna-juristene kan blant annet hjelpe deg med:

 • Forbrukerkjøp – har du kjøpt det som viser seg å være en råtten bruktbil? Eller lurer du på om du har rett på ny PC når den du kjøpte for ikke så lenge siden har begynt å fuske?
 • Samboerkontrakt – vi har standardkontrakt du kan bruke – ta kontakt!
 • Husleietvister? Er du på flyttefot? Unngå trøbbel; bruk en standard husleiekontrakt når du skal leie bolig, f. eks fra Forbrukerrådet.

Tekna-advokatene svarer på konkrete spørsmål, gir deg veiledning i hvordan du takler en tvist og få avklart hvordan du eventuelt går videre med saken. Les mer om dette juridiske tilbudet her.

Hvordan: Send e-post til privatrett@tekna.no. Oppgi medlemsnummer og et telefonnummer du kan nås på.

Hva: Som studentmedlem i Tekna betaler du kr 150 per semester i medlemskontingent.

Det dekker en rekke gratis kurs (f.eks. Kræsjkurs, Jobbsøkerkurs) og arrangementer, uføreforsikring + en valgfri forsikring (les mer under Forsikring), gratis gjennomlesing av CV og søknad av våre rådgivere, gratis gjennomlesing av arbeidskontrakt (både relevant sommerjobb/deltidsjobb og fast jobb) av våre jurister, gratis juridisk råd og veiledning om privatrett (husleiekontrakt, samboerkontrakt, forbrukerkjøp med mer), begynnerlønnsanbefaling og lønnsstatistikk, gratis medlemskap i ANSA hvis du reiser utenlands og abonnement på Teknisk Ukeblad.

I tillegg får du rabatt hvis du trenger å kjøpe flere forsikringer hos Gjensidige (f.eks. reiseforsikring), du får en av landets laveste boliglånsrenter  hos Danske Bank og diverse rabatter gjennom Akademikerne Pluss (les mer under Rabatter).

Hvordan: Du får en faktura fra oss en gang i halvåret. Les mer under Betaling av faktura.

Hva: Stressa for eksamen? Tekna sørger for at du kan sove godt om natten ved å arrangere eksamensforberedende kræsjkurs i mange av de grunnleggende fagene dine - helt gratis for deg som er medlem.

Hvordan: Når det begynner å nærme seg eksamen - se hva som settes opp av kræsjkurs på ditt studiested.

Hva: Tekna er arrangør av sosiale og faglige medlemsarrangementer på studiestedet ditt. Det er de frivillige i Tekna - studentkontaktene - som organiserer aktivitetene. På Tekna-arrangementene kan du bli bedre kjent med andre studenter på tvers av studier.

Hvordan: Se oversikt over arrangementer på ditt studiested, og meld deg på!
Du får info om kurs og arrangementer hvis du følger oss på Facebook, og du vil også få invitasjoner på e-post. Avmelding: Hvis du likevel ikke kan komme på et kurs eller arrangement, er det flott om du melder avbud på Min Side/Mine kurs slik at vi kan gi plassen til en annen.

Hva: Tekna gjennomfører en lønnsundersøkelse blant alle yrkesaktive medlemmer hver høst, og utarbeider statistikker på bakgrunn av dataene som samles inn. Statistikken publiseres på tekna.no i starten av desember hvert år, og er et viktig underlag for lønnsforhandlingene påfølgende vår.
For deg som er ferdig med studiene og skal ut i yrkeslivet, gir vi anbefaling til begynnerlønn. Det er svært viktig for din fremtidige lønnsutvikling at du starter karrieren din med et riktig nivå.

Hvordan: Se Teknas lønnsstatistikk for medlemmer her. Se begynnerlønnsanbefaling her. Send e-post til juridisk@tekna.no eller ring 22 94 75 00 dersom du har spørsmål om lønn. Dette gjelder også spørsmål om lønn for relevant sommer-/deltidsjobb.

Hva: Hver måned sender vi alle medlemmer et nyhetsbrev på e-post, hvor vi holder deg orientert om politiske saker og hva som skjer i foreningen.

Hvordan: Sendes til den e-postadressen du har registrert hos oss ca. én gang per måned.

Hva: Medlemskapet ditt gjelder fra og med den datoen vi godkjenner medlemskapssøknaden din (innmeldingsdatoen). Du kan se denne datoen på Min profil. Fra denne datoen kan du benytte alle medlemsfordeler.

Hvordan: Se Min profil for å se dato for innmelding, samt finne medlemsnummeret ditt.

Hva: Ditt medlemsnummer kan du av og til trenge å oppgi. Du finner det nederst i de fleste e-poster fra oss eller på Min profil.

Hvordan: Se Min profil

Hva: Selvbetjening er ofte det greieste. På Min profil kan du:

 • Se hvilke forsikringer du har inkludert i medlemskapsprisen, velge og/eller bytte forsikring
 • Endre kontaktinformasjonen din når du flytter
 • Bruke CV-byggeren og jobbsøkerportalen med massevis av gode tips til sommerjobb og første jobb etter studier
 • Endre utdanningsopplysninger hvis du bytter fag eller endrer eksamensdatoen
 • Bekrefte fullført utdanning og fortelle oss hvor du har fått jobb slik at du ikke går glipp av medlemsfordeler i forbindelse med lønnsforhandlinger og annet

Mitt Tekna kan du, under hurtigmeny og Mine kurs, melde deg av gratiskurs du likevel ikke kan delta på, slik at vi kan gi plassen til en annen.

Hvordan: Se alt innhold på Min profil og Mitt Tekna ved å logge inn. Du logger inn med e-postadressen du har registrert hos oss som brukernavn, og setter passord ved å klikke på lenken Glemt passord/Aktiver bruker.  

Hva: Du synes kanskje det er i tidligste laget å tenke på pensjon, men når du går ut i yrkeslivet er det faktisk en viktig problemstilling som du bør sette deg litt inn i. Alle yrkesaktive må nemlig ha en pensjonskonto, men du velger selv hvor. Gjennom Tekna-medlemskapet ditt kan du få en avtale med svært gunstige vilkår via vår samarbeidspartner Kron.  

Hvordan: Les mer om pensjonskonto og pensjonssparing her

Hva:  Tekna lager podkaster om mange nyttige tema for deg som er arbeidstaker, eller som skal ut i arbeidslivet når du er ferdig med studiene. Du får tips om arbeidsavtalen, lønnssamtalen og mye mer. 
 
Hvordan: Gå til podkastene 

Hva: Tekna arbeider aktivt gjennom media og direkte overfor Regjeringen, Stortinget og andre organisasjoner for å fremme våre politiske synspunkter. Meningene våre er nedfelt i foreningens politikkdokumenter. Tekna er en partipolitisk uavhengig fagforening.

Hvordan: Les mer om Teknas politikkdokumenter, høringsuttalelser og rapporter her.

Hva: Hvis du er under 33 år har du to tilbud for bedre psykisk helse inkludert i uføreforsikringen som følger gratis med medlemskapet.

Den ene er Online Psykolog, hvor du får inntil 5 psykologtimer til kr 100 per time. Den andre er tjenesten Braive, et lavterskeltilbud for bedre psykisk helse og mestring.

Hvordan: Les mer om tilbudene innen psykisk helse her

Hva: Som Tekna-medlem får du svært gode forsikringspriser hos Gjensidige, blant markedets laveste boliglånsrenter hos Danske Bank og en særdeles gunstig pensjonsavtale hos Kron.

Les mer om disse tilbudene under henholdsvis Forsikring, Bank og Pensjon i denne A-Å listen. I tillegg får du også gode rabatter på bil, trening, mobilabonnement mm hos Akademikerne Pluss.

Hvordan: Se oversikt over alle rabattavtaler du som Tekna-medlem får gjennom Akademikerne Pluss

Hva: Vi gir råd om hva slags lønn du kan forvente i relevant sommerjobb eller deltidsjobb. Våre jurister leser gjerne gjennom arbeidskontrakten din og gir deg råd og tips før du signerer. Du får svar i løpet av 2 arbeidsdager.

Hvordan: Se anbefalt lønn for relevant sommerjobb/deltidsjobb her. Send e-post til juridisk@tekna.no eller ring 22 94 75 00 dersom du har spørsmål om lønn i relevant sommerjobb/deltidsjobb. Hvis du vil at en av våre jurister skal lese gjennom arbeidskontrakten før du signerer den, sender du den til juridisk@tekna.no og oppgir medlemsnummer og et telefonnummer du kan nås på.

Hva: Å studere i utlandet gir deg en opplevelse for livet! ANSA er organisasjonen for deg som har tenkt deg utenlands i løpet av studiene. Som medlem i Tekna får du gratis medlemskap i ANSA (ordinær pris 480 kr/2020). ANSA-medlemskapet gir deg blant annet:

 • Tilbud om komplett forsikring for deg som skal studere i utlandet
 • Sosiale aktiviteter over hele verden
 • Beredskapssamarbeid med Sjømannskirken
 • Råd og veiledning om utenlandsstudier

Hvordan: Meld deg inn i ANSA på ANSA sine nettsider www.ansa.no/medlemskap når du skal ut og studere. Under innmeldingsprosessen blir du bedt om å oppgi andre medlemskap; da oppgir du opplysninger om Tekna-medlemskapet ditt, og trenger dermed ikke betale noe for ANSA-medlemskapet.

Hva: Tekna Magasinet har masse interessant stoff om medlemmer, om teknologi, om ulike bransjer og om politikk.

Hvordan:  https://teknamagasinet.no/

Hva: Skal du i gang med masteroppgaven og er på jakt etter finansiering? Søk på Teknas studentstipend! Kanskje er du og ditt prosjekt den heldige mottakeren av inntil 50 000 kr?

HvordanLes kriterier / finn søknadsfrist og søknadsskjema her

Hva: Som medlem mottar du bladet gratis i posten. Hvis du heller vil ha TU elektronisk, sier du ifra på TU sine sider. Vil du abonnerer på TU ekstra? Tekna-medlemmer får tilgang til TU ekstra for halv pris.

Hvordan: Ønsker du å endre leveringsadresse, stoppe abonnementet eller å registrere bruker på tu.no slik at du kan lese bladet elektronisk i stedet eller opprette et abonnement på TU Ekstra (50% rabatt for Tekna-medlemmer), gjør du dette på Min profil. Hvis du har spørsmål angående papirabonnementet ditt, sender du en e-post til medlem@tekna.no eller ringer oss på 22 94 75 00.

Hva: Har du en medstudent som du mener burde være Tekna-medlem? Send en oppfordring til innmelding via vår verveside. Du får en premie for hver nye medlem du verver – hva premien er ser du på vervesiden. Husk at den du verver må studere til en master innen tekniske eller naturvitenskapelige fag.

Hvordan: Verv en medstudent på tekna.no/studentverving/

Les også

Relaterte kurs og arrangementer