Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Person som ser inn i kamerat med andre personer dust i bakgrunnen

Uten Tekna-gruppe og tillitsvalgt

Har du ingen Tekna-gruppe og dermed ingen Tekna-tillitsvalgt i bedriften din? Tekna tilbyr hjelp og støtte også til deg som står alene.

Bli med og feire jubileumsåret!

Tekna ble opprettet i 1874. Vi feirer 150 år med ingeniørbragder.
Følg med på jubileumsaktiviteter gjennom året.

Fag og nettverk

Tekna dekker en rekke fagområder, der vi jobber med kompetanse, politisk påvirkning og tilbyr faglige møteplasser. Bli inspirert og oppdatert i Teknas faglige fellesskap! 

Hva kan du gjøre for å få en god alderspensjon?

Dette kurset vil hjelpe deg til å vite hvordan du kan ha oversikt over pensjonsopptjeningen din fra det offentlige/NAV, og fra de ulike arbeidsgiverne du har og har hatt.

Podkast: Lønnssamtalen

Hva er egentlig en lønnssamtale og hvordan gjør du det i praksis? Hør denne episoden av Teknas podkast, Organisert, før du tar lønnspraten med sjefen din!

Slik forbereder du deg til lønnssamtalen

Som enkeltmedlem uten tillitsvalgt, er lønnssamtalen det viktigste verktøyet du har for å påvirke din egen lønn. Slik kan du forberede deg. 

Slik forbereder du deg til lønnssamtalen

Som enkeltmedlem uten tillitsvalgt, er lønnssamtalen det viktigste verktøyet du har for å påvirke din egen lønn. Slik kan du forberede deg. 

Låst hengelås

Vi hjelper deg

Som medlem får du gratis hjelp av Teknas advokater. Vi hjelper deg for eksempel med lønn- og ansettelsesvilkår, omstilling, oppsigelse og sykdom. Vi kan også hjelpe deg med privatrettslige spørsmål.

Kontakt: juridisk vakttelefon 22 94 75 00

Låst hengelås

Egen bedrift?

Som gründer eller selvstendig næringsdrivende får du egne forsikrings- og banktjenester, juridisk rådgivning, faglige nettverk og kurs.

Gjennom en mentorordning kan du møte et Tekna-medlem som selv driver egen virksomhet og som har erfaring fra etablering og drift av slik virksomhet.

Jente med hjemmelaget rakett

Podkasten Organisert

Organisert er en podkast om jobb, juss og karriere!

Vi har invitert aktuelle gjester som gir deg gode tips og råd i jobbhverdagen. Du vil finne episoder om hvordan en tillitsvalgt jobber for deg, om lønnsnivå, særlig uavhengig stilling, pensjon og masse mer. 

Du kan lytte til podkasten Organisert her, eller der du hører på podkast.