Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Uten Tekna-gruppe og tillitsvalgt

Tekna har et mangfoldig og godt tilbud for deg uten Tekna-gruppe på arbeidsplassen. Her har vi samlet informasjon som det kan være nyttig å kjenne til.

Mange gode tilbud og tjenester

Et av tilbudene du kan benytte deg av, er vår juridiske vakttelefon. Gjennom denne kommer du enkelt i kontakt med erfarne advokater og jurister som du kan spørre om juridiske forhold rundt ansettelsesforholdet ditt.

Kanskje du lurer på arbeidsgiver kan nekte deg overtidsbetaling? Eller at du trenger hjelp i en oppsigelsessak? Her kan du får hjelp i alt fra enkle problemstillinger til større saker. I noen tilfeller følger vi sakene helt inn i rettsapparatet. Vi har også egne advokater som jobber med privatrettslige saker, som for eksempel arv, familierett og boligrett.  

Som enkeltmedlem forhandler du lønn på egenhånd. Vi har derfor utarbeidet en rekke artikler og en film som du kan bruke i forberedelsene til lønnssamtalen.

Hvis du er usikker på noe, kan du også ringe juridisk vakttelefon, hvor Tekna også har rådgivere som jobber med lønns- og forhandlingsspørsmål. Vi har også en rekke kurs og nettverk.

Lover og rettigheter

Våre advokater og rådgivere har satt sammen en samling artikler som dekker ofte stilte spørsmål om lønn, omstilling, ferie og andre temaer.

Egen bedrift

Hvis du er gründer eller selvstendig næringsdrivende har vi egne forsikrings- og banktjenester, juridisk rådgivning, mentorordning, faglige nettverk og kurs for deg som driver egen bedrift. Gjennom mentorordningen kan du møte et Tekna-medlem som selv driver egen virksomhet og som har erfaring fra etablering og drift av slik virksomhet.

Av mentoren vil du kunne få råd du ikke kan lese deg til. Er dette noe for deg, kan du ta kontakt med oss, så vil vi formidle kontakt. 

Organisert - Teknas podkast om arbeidsliv

Organisert er en podkast om jobb, juss og karriere!

I studio møter du aktuelle gjester som gir deg gode tips og råd i jobbhverdagen. Du kan lytte til den her, eller der du hører på podkast.