Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Person som ser inn i kamerat med andre personer dust i bakgrunnen

Uten Tekna-gruppe og tillitsvalgt

Har du ingen Tekna-gruppe og dermed ingen Tekna-tillitsvalgt i bedriften din? Tekna tilbyr hjelp og støtte også til deg som står alene.

Tekna har et mangfoldig og godt tilbud også for deg uten Tekna-gruppe på arbeidsplassen. Her har vi samlet informasjon som det kan være nyttig å kjenne til.

Som enkeltmedlem uten tillitsvalgt, er lønnssamtalen det viktigste verktøyet du har for å påvirke din egen lønn. Vi har derfor utarbeidet en rekke artikler som tar for seg alt om lønn og en film som du kan bruke når du forbereder deg til lønnssamtalen.

Ta kontakt hvis du er usikker på noe, så får du snakke med flinke rådgivere som jobber med lønns- og forhandlingsspørsmål.

Låst hengelås

Vi hjelper deg

Du som er medlem kan få gratis hjelp av Teknas advokater med saker både om arbeidsrett og privatrett. Eksempler på dette er lønn- og ansettelsesvilkår, omstilling, oppsigelse og sykdom.

Vi har også jurister som hjelper deg med privatrett som f.eks. familierett, kjøpsrett og boligrett.
Kontakt:
juridisk vakttelefon 22 94 75 00

Låst hengelås

Egen bedrift?

Hvis du er gründer eller selvstendig næringsdrivende har vi egne juridisk rådgivning, forsikrings- og banktjenester faglige nettverk og kurs for deg som driver egen bedrift.

Gjennom en mentorordning kan du møte et Tekna-medlem som selv driver egen virksomhet og som har erfaring fra etablering og drift av slik virksomhet. Av mentoren vil du kunne få råd du ikke kan lese deg til. Ta kontakt om dette er noe for deg! 

Jente med hjemmelaget rakett

Podkasten Organisert

Organisert er en podkast om jobb, juss og karriere!

Vi har invitert aktuelle gjester som gir deg gode tips og råd i jobbhverdagen. Du vil finne episoder om hvordan en tillitsvalgt jobber for deg, om lønnsnivå, særlig uavhengig stilling, pensjon og masse mer. 

Du kan lytte til podkasten Organisert her, eller der du hører på podkast.