Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Stilisert illustrasjon av person som går opp en trapp med koffert i hånden og plukker opp et karrierekompass. En bok står på en hylle hvor det står "Pitch 101"

Finn jobb

På jakt etter en ny jobb? Eller ønsker du bare å utforske hvilke muligheter som finnes?

 

Her finner du alt du trenger å vite om jobbsøk enten du er nyutdannet eller har flere år i arbeidslivet.

Det uformelle arbeidsmarkedet

  • Hva er dine mål?
  • Hvordan bygge nettverk
  • Tips til konkret fremgangsmåte
Mann i lounge-miljø med usikkert smil

Utforsk ditt fagområde

Tekna dekker en rekke fagområder, der vi jobber med kompetanse, politisk påvirkning og tilbyr faglige møteplasser. Bli inspirert og oppdatert i Teknas faglige fellesskap! 

Kvinne står på scene og holder foredrag

Hvordan bruke LinkedIn i jobbsøkingen?

Bedrifter legger ut stillingsutlysninger på LinkedIn og rekrutterere bruker også plattformen aktivt for å finne den rette kandidat. Det er derfor viktig å være synlig også her i en jobbsøkerfase.

Illustrasjonsbilde av to unge menn som sitter og peker på en dataskjerm foran seg

Lag din egen pitch

Når du er i jobbsøkermodus får du ofte spørsmål om hva du jobber med, hva du vil jobbe med eller hva du kan bidra med. Like ofte kan det være vanskelig å ha et godt svar klart. Hvor skal man begynne?

Nærbilde av mann

Ung i arbeidslivet?

De første årene i arbeidslivet er det mye som er nytt. Da er det godt å ha en sterk og trygg fagforening i ryggen – klar til å hjelpe deg med stort og smått. 

Ung kvinne står i kontorlandskap og smiler til kamera

Erfaren i arbeidslivet

Våre medlemmer jobber hver dag med å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi. Som Tekna-medlem får du mange faglige, juridiske og økonomiske medlemsfordeler. 

Mann, erfaren i arbeidslivet står i et kontorlandskap

Arbeidsledig eller permittert?

Vi har samlet våre viktigste tjenester til deg som står uten jobb. Både juridisk hjelp, informasjon om rettigheter, hjelp til jobbsøking, CV, og en rekke andre tilbud. Enten det er nedbemanning, omorganisering, permittering eller oppsigelse - vi står i det med deg!

Tomme kontorlokaler