Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Stilisert illustrasjon som viser en person som sitter ved et bord og skal signere et papir. Ved siden av står det en annen person som peker på en lapp med bilde av en mynt og en pil, og en annen lapp med paragraf-tegn.

Arbeidskontrakt

Du fikk jobben og har fått tilsendt arbeidskontrakten som du har i hendene. Hva må du tenke på før du signerer? 

Sjekkliste for arbeidskontrakt

Her gir vi deg en huskeliste over forhold du bør være oppmerksom på når du er i ferd med å inngå en ny arbeidsavtale, samt en liten oversikt over forhold som ofte reguleres i arbeidsavtalen. 

Nærbilde av en hånd med en pen som signerer en avtale
Låst hengelås

Juridisk avdeling kan hjelpe

Få hjelp til å vurdere arbeidskontrakten din juridisk og strategisk før du skriver under. Vi går gjennom kontrakten til deg som er Tekna-medlem

Viktig: Ikke glem pensjon!

Sjekk ut pensjonsordningene, for i privat sektor er det store variasjoner når det gjelder tjenestepensjonsordningene. Er pensjonen dårlig, bør du ha desto mer i lønn.

Teknas lønnstjenester

Sjekk lønnsstatistikken - både for deg som skal forhandle lønn for første gang og du som har vært i jobb lenge.