Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Stilisert illustrasjon som viser en person som blir målt med målebånd, og ser seg selv i speilet med diagrammer som svever rundt

Karriereutvikling

En gang i mellom er det viktig å gjøre en avsjekk med seg selv. Er jeg på riktig sted i karrieren? Begynn med deg selv! Og med tjenester og verktøy fra Tekna hjelper vi deg å ta ditt neste karrieresteg.

Er det på tide med noe nytt?

Alle vil se inn i glasskulen og si hva vi trenger i fremtiden. Trender kan snu og det eneste som er sikkert er at behovene endrer seg raskere nå. Du er en ressurs og det er ulike grep du kan ta for å sikre at din kompetanse er relevant gjennom hele ditt arbeidsliv. 

Tekna har et godt tilbud til deg som er på jakt etter ny jobb eller vil utvikle deg der du er. 

Kartleggingsverktøy

I dagens samfunns- og næringsliv er kompetanse ferskvare. Men hvilken kompetanse er egentlig relevant nå, og hvordan passer det du kan inn i fremtidens kompetanselandskap?

Karrierekompasset

Usikker på hvor din neste jobb er? Prøv karrierekompasset da vel! Tjenesten sammenligner din profil med tusenvis av andre Tekna-medlemmer med lignende utdanning og arbeidserfaring som deg. Dette gir deg anbefalinger over relevante bedrifter tilpasset akkurat din bakgrunn.

Reinvester i egen karriere

På tide å lære noe nytt for å videreutvikle deg i jobben, eller få kompetanse som kan gi deg nye muligheter? Sjekk ut Teknas premium kurs og konferanser.  

Finn jobb i det uformelle jobbmarkedet

I det uformelle markedet er nøkkelen nettverk, og å være på rett sted til rett tid.