Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Mona Raa Ravndal og Anne Grete Nordal

GOD HØST; Mona Raa Ravndal har ansvaret for artiklene som går ut på aktuelt-sidene, mens Anne Grete Nordal har ansvaret for Magasinets artikler. Foto: Mikkel Moe.

Høstens mest leste saker - er det noen du ikke fikk med deg?

Tekna har rundt 1 million sidevisninger i måneden for tiden, her er 10 av de mest leste sakene som har bidratt til dette.

Her kan du lese fem saker fra Magasinet, som er nettavisen vår, og fem saker fra tekna.no sine sider, med aktuelle saker for deg som medlem.

Mistet jobben i NASA fordi han er homofil

Ulf Tveten (87) jobbet med kjernefysisk-drevet romfartøy i en underavdeling i NASA, da han fikk beskjed om at hans tid var forbi.

Ulf Tveten, pensjonist

– På privaten er eg noko av eit klimasvin

Kva for eit av berekraftsmåla brenn du særleg for og kvifor? Dette har vi spurt eit knippe avdelingsleiarar i Tekna frå ulike stader i landet om

Medlem bærer juletre

Ina tar batteribølgen

Ina Ruud Winther traff en ny norsk bølge innen batteriteknologi da hun forsvarte sin oppgave for mastergrad i juni i år. Tittelen var «Syntese og karakterisering av materialer for natrium-ion-batterier».

Kvinne i labfrakk holder et flak av mangan