Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
fire Tekna-studenter som går ved siden av hverandre på en sti med trær i bakgrunnen

Råd og tips

Det lønner seg å være Tekna-medlem!

Oppdatert: 1. jan. 2024

Bare spør lommeboken! For bare 150 kroner i semesteret så får du faktisk alt det her:

To forsikringer inkludert

Blir du Tekna-medlem så får du to forsikringer inkludert i medlemskapet. Uføreforsikring får du uansett, også kan du velge blant innboforsikring eller tyveriforsikring. Selvfølgelig har vi veldig lave priser på andre forsikringer, hvis du også vil ha reiseforsikring eller kanskje sikre helsen din?

Tilgang til flyplass-lounger

Og mye, mye mer med en av markedets beste bankavtaler hos Handelsbanken får du blant annet gratis tilgang til over 1 400 flyplasslounger over hele verden – hvis du er kunde da, og i tillegg har kredittkortet du kan få gjennom avtalen vår. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise.

En av Norges beste BSU-renter

… Og hvis du har spart så mye at du har råd til å kjøpe bolig, så kan du dra nytte av en av landets beste boliglånsrenter. Best av alt: Du slipper å følge med på verken BSU-renter eller boliglånsrenta - det gjør vi for deg. Se hvor mye du kan spare på boliglån hos Handelsbanken.

Billig mobilabonnement

Gjennom Chilimobil får du rabatt på deres allerede lave abonnementspriser - en rimeligere måte å holde kontakt med venner, familie og studiene.

Gratis juridisk hjelp

Trenger du hjelp til å se over utleiekontrakter, samboeravtaler eller har andre privatrettslige spørsmål? Våre jurister kan hjelpe, og det gjør de helt gratis for deg som er Tekna-medlem.

Fond og pensjon

Har du hatt sommer- eller deltidsjobb etter januar 2022, har du allerede begynt å opptjene pensjon. Ikke la disse pengene bli spist opp av gebyrer, men flytt dem til Kron - vår samarbeidspartner innen pensjon og fondssparing. Kron har Norges mest fornøyde kunder – vi bare nevner det.

Online-psykolog

Gjennom Tekna Student Uføreforsikring fra Gjensidige har du tilgang til Online psykolog. Når du trenger en å snakke med, er du garantert hjelp innen 72 timer, og de 5 første konsultasjonene koster kun 100,- pr. gang - og siden det er online er de tilgjengelig uansett hvor i landet du bor.

Bli medlem

Du får to forsikringer inkludert, sparer mye penger på våre fordeler og kan treffe andre på våre sosiale og faglige arrangementer. 

Les også