Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
fire Tekna-studenter som går ved siden av hverandre på en sti med trær i bakgrunnen

Råd og tips

Det lønner seg å være Tekna-medlem!

Publisert: 18. nov. 2021

Bare spør lommeboken! For bare 150 kroner i semesteret så får du faktisk alt det her:

To forsikringer inkludert

Blir du Tekna-medlem så får du to forsikringer inkludert i medlemskapet. Uføreforsikring får du uansett, også kan du velge blant innboforsikring eller tyveriforsikring. Selvfølgelig har vi veldig lave priser på andre forsikringer, hvis du også vil ha reiseforsikring eller kanskje sikre helsen din?

Tilgang til flyplass-lounger

Og mye, mye mer med landets beste bankavtale hos Danske Bank. Med Priority Pass kan du benytte deg av over 1 300 flyplasslounger verden over. I loungene kan du spise, drikke og arbeide i rolige omgivelser når du er på reise.

En av Norges beste BSU-renter

… Og hvis du har spart så mye at du har råd til å kjøpe bolig, så kan du dra nytte av en av landets beste boliglånsrenter. Best av alt: Du slipper å følge med på verken BSU-renter eller boliglånsrenta - det gjør vi for deg. Se hvor mye du kan spare på boliglån hos Danske Bank her. 

Billig mobilabonnement

Gjennom Chilimobil har vi sikret alle studenter en rimeligere måte å holde kontakt med venner, familie og studiene. 

Gratis juridisk hjelp

Trenger du hjelp til å se over utleiekontrakter, samboeravtaler eller har andre privatrettslige spørsmål? Våre jurister kan hjelpe, og det gjør de helt gratis for deg som er Tekna-medlem.

Landets beste fondssparing

Sparing til pensjon eller fond er kanskje ikke det første studenter tenker på, men siden Tekna følger med deg hele yrkeslivet kan det være fint å vite at vi faktisk tenker på alderdommen også. Derfor har vi sikret Tekna-medlemmer landets beste pensjonssparing - og fondssparing. 

Billig online-psykolog

Når du trenger en å snakke med, så er du garantert hjelp innen 72 timer. De 5 første konsultasjonene med psykolog koster bare 100,- og siden det er online, så er de tilgjengelig uansett hvor i landet du bor

Bli medlem

Du får to forsikringer inkludert, sparer mye penger på våre fordeler og kan treffe andre på våre sosiale og faglige arrangementer. 

Les også