Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
fire Tekna-studenter som går ved siden av hverandre på en sti med trær i bakgrunnen

Råd og tips

Det lønner seg å bli Tekna-medlem!

18. nov. 2021

Bare spør lommeboken! For bare 150 kroner i semesteret så får du faktisk alt det her:

To forsikringer inkludert

Blir du Tekna-medlem så får du to forsikringer inkludert i medlemskapet. Uføreforsikring får du uansett, også kan du velge blant innboforsikring eller tyveriforsikring. Selvfølgelig har vi veldig lave priser på andre forsikringer, hvis du også vil ha reiseforsikring eller kanskje sikre helsen din?

Fri tilgang til flyplass-lounge

Og mye, mye mer med landets beste bankavtale hos Danske Bank. Du kan gå rett inn på alle flyplass-lounger i landet, og du får både PC-forsikring og gullkort når du bytter bank.

En av Norges beste BSU-renter

… Og hvis du har spart så mye at du har råd til å kjøpe bolig, så kan du dra nytte av en av landets beste boliglånsrenter. Best av alt: Du slipper å følge med på verken BSU-renter eller boliglånsrenta - det gjør vi for deg.

Billig mobilabonnement

Gjennom Chilimobil har vi sikret alle studenter en rimeligere måte å holde kontakt med venner, familie og studiene. 

Gratis juridisk hjelp

Trenger du hjelp til å se over utleiekontrakter, samboeravtaler eller har andre privaterettslige spørsmål? Våre jurister kan hjelpe, og det gjør de helt gratis for deg som er Tekna-medlem.

Landets beste fondssparing

Sparing til pensjon eller fond er kanskje ikke det første studenter tenker på, men siden Tekna følger med deg hele yrkeslivet kan det være fint å vite at vi faktisk tenker på alderdommen også. Derfor har vi sikret Tekna-medlemmer landets beste pensjonssparing - og fondssparing. 

Billig online-psykolog

Når du trenger en å snakke med, så er du garantert hjelp innen 72 timer. De 5 første konsultasjonene med psykolog koster bare 100,- og siden det er online, så er de tilgjengelig uansett hvor i landet du bor

Bli medlem

Som student får du to inkluderte forsikringer, et aktivt sosialt og faglig miljø, hjelp med jobbsøking, lønnsanbefalinger og mye mer.

Les også

Relaterte kurs og arrangementer