Alle medlemsfordeler

Som Tekna-medlem får du

Faglige nettverk, kurs og konferanser

Utvid ditt faglige og sosiale nettverk og hold deg oppdatert. Tekna tilbyr et bredt spekter av faglige konferanser og kurs, samt medlemsarrangementer i området der du bor og jobber. Engasjementet i Tekna er stort, og det finnes et faglig nettverk for de fleste. 

Finn ditt faglige nettverk i Tekna

Se aktiviteter i din lokalavdeling

Alle kurs og konferanser med rabatt for deg som Tekna-medlem

Lønn, jobb og karriere

Få tilgang til lønnsstatistikk, forhandlingsstøtte, gjennomgang av arbeidskontrakt, CV- og jobbsøknadshjelp, faglige nettverk og kurstilbud. Du finner dedikerte og engasjerte tillitsvalgte fra Tekna i svært mange av landets virksomheter. Tekna hjelper deg gjennom hele karrierien, fra du er student til du går av med pensjon.

Les mer om jobb og karriere og lønn og arbeidsvilkår

Juridisk hjelp og rådgivning

Teknas dyktige advokater og jurister bistår medlemmene når vanskelige forhold oppstår på jobben, og gir hjelp og veiledning i alt rundt ditt ansettelsesforhold. De kan også gi rådgivning i private saker knyttet til forbrukerkjøp, fast eiendom, arv og erstatning.

Les mer om juridisk bistand og rådgiving

Gode bank- og forsikringstilbud

Spar penger på bank- og forsikringsprodukter gjennom ditt Tekna-medlemskap. Gjensidige har en rekke spesialprodukter og rabatter å tilby deg som er medlem. Svært mange av Teknas medlemmer har én eller flere forsikringer hos Gjensidige.

Les mer om Teknas tilbud hos Gjensidige

Tilbud for selvstendig næringsdrivende

Tekna tilbyr egne forsikrings- og banktjenester, juridisk rådgivning, mentorordning, faglige nettverk og kurs for deg som driver egen bedrift. Du får også rabatt på alle Teknas vanlige kurs og konferanser.

Les mer om Tekna Egen bedrift

Gratis gjestemedlemskap

Du kan få gratis gjestemedlemskap i Teknas søsterforeninger i Sverige, Danmark, Finland, Island eller Australia, dersom du skal jobbe i disse landene.

Les mer om gjestemedlemskap

Tidsskrifter

Du mottar papirutgaven av Teknisk Ukeblad 11 ganger pr år, og det digitale medlemsbladet Tekna Magasinet 10 ganger pr år som en del av ditt medlemskap.

Dersom du har spørsmål knyttet til leveringen av TU, ta kontakt med Teknas Servicesenter på 22947500 eller medlem@tekna.no

Ønsker du å lese bladet elektronisk, må du registrere en brukerkonto på eblad.tu.no

TUs nyhetsbrev på e-post finner du her: www.tu.no/nyhetsbrev
For spørsmål om nyhetsbrevet, kontakt redaksjonen@tu.no.

TU Ekstra er unike artikler låst for abonnenter. For abonnement på Ekstra, registrer deg på www.tu.no/ekstra og få 50 % rabatt som Tekna-medlem.

 

Sist oppdatert: 6. april 2018