Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Alle medlemsfordeler

Publisert: 9. jan. 2017

Faglige nettverk, kurs og konferanser

Utvid ditt faglige og sosiale nettverk og hold deg oppdatert. Tekna tilbyr et bredt spekter av faglige konferanser og kurs, samt medlemsarrangementer i området der du bor og jobber. Engasjementet i Tekna er stort, og det finnes et faglig nettverk for de fleste. 

Finn ditt faglige nettverk i Tekna

Se aktiviteter i din lokalavdeling

Alle kurs og konferanser med rabatt for deg som Tekna-medlem

Lønn, jobb og karriere

Få tilgang til lønnsstatistikk, forhandlingsstøtte, gjennomgang av arbeidskontrakt, CV- og jobbsøknadshjelp, faglige nettverk og kurstilbud. Du finner dedikerte og engasjerte tillitsvalgte fra Tekna i svært mange av landets virksomheter. Tekna hjelper deg gjennom hele karrieren, fra du er student til du går av med pensjon.

Les mer om jobb og karriere og lønn og arbeidsvilkår

Juridisk hjelp og rådgivning

Teknas dyktige advokater og jurister bistår medlemmene når vanskelige forhold oppstår på jobben, og gir hjelp og veiledning i alt rundt ditt ansettelsesforhold. De kan også gi rådgivning i private saker knyttet til forbrukerkjøp, fast eiendom, arv og erstatning.

Les mer om juridisk bistand og rådgiving

Forsikringstilbud hos Gjensidige

Spar penger på forsikring, pensjon og sparing gjennom ditt Tekna-medlemskap. Gjensidige Forsikring har en rekke spesialprodukter og rabatter å tilby deg som er medlem. Hele 80% av Teknas medlemmer har én eller flere forsikringer hos Gjensidige.

Les mer om Teknas tilbud hos Gjensidige

Banktilbud gjennom Danske Bank

Vi har en veldig god avtale med Danske Bank om gunstige banktjenester for medlemmene. 

Les mer om Teknas tilbud hos Danske Bank

Nyhet: Bilavtale

Du får rabatt ved kjøp av personbiler fra Mercedes Benz, Kia, Opel, Peugeot, Citroën, DS og Smart gjennom Bertel O. Steen.

Les mer om bilavtalen

Tilbud for selvstendig næringsdrivende

Tekna tilbyr egne forsikrings- og banktjenester, juridisk rådgivning, mentorordning, faglige nettverk og kurs for deg som driver egen bedrift. Du får også rabatt på alle Teknas vanlige kurs og konferanser.

Les mer om Tekna Egen bedrift

Gratis gjestemedlemskap

Du kan få gratis gjestemedlemskap i Teknas søsterforeninger i Sverige, Danmark, Finland, Island eller Australia, dersom du skal jobbe i disse landene.

Les mer om gjestemedlemskap

Tidsskrifter

Du mottar papirutgaven av Teknisk Ukeblad 11 ganger pr år.

Dersom du har spørsmål knyttet til leveringen av TU, ta kontakt med Teknas Servicesenter på 22947500 eller [email protected]

Ønsker du å lese bladet elektronisk, må du registrere en brukerkonto på eblad.tu.no

TUs nyhetsbrev på e-post finner du her: www.tu.no/nyhetsbrev
For spørsmål om nyhetsbrevet, kontakt [email protected].

TU Ekstra er unike artikler låst for abonnenter. For abonnement på Ekstra, registrer deg på www.tu.no/ekstra og få 50 % rabatt som Tekna-medlem.

 

Les også