Teknas medlemmer er en ressurssterk og attraktiv kundegruppe. Vi er flinke til å ta vare både på helsa og tingene våre, derfor oppnår vi gode priser og betingelser på bank og forsikring. Avtalene er blant markedets beste i dag, og vi jobber kontinuerlig for at de skal fortsette å være det fremover.

Over 80% av Teknas medlemmer bruker avtalen med Gjensidige Forsikring!

Her får du oversikt over alle forsikringsfordelene dine

Sjekk blant annet prisen du kan få på bil, innbo og reise. Det er enkelt å bytte forsikringsselskap, så her kan du raskt spare mange penger!

Personforsikringene våre er det beste med avtalen. Sjekk hvordan du kan trygge deg selv og dem du er glad i med blant annet  Tekna Uføreforsikring Plus  og Tekna Livsforsikring. Du får også rabatt på fonds- og pensjonssparing.

Husk at Gjensidige betaler utbytte til sine kunder - noe som også bør være med i regnestykket ditt.

Ny bankavtale med Danske Bank!

Tekna og Danske Bank har gått sammen for å gi deg som er medlem en av Norges beste bankavtaler. Du kan være trygg på at du får blant markedets beste betingelser både på boliglån, spareprodukter, og det du trenger fra en dagligbank.

Som kunde i Danske Bank får du personlig rådgivning tilpasset dine individuelle behov, planer og ambisjoner. Det er viktig for Tekna at banken er kjent for god kundebehandling. Gjennom Danske Bank har vi også fått en partner med et svært godt tilbud til unge medlemmer, og til deg med egen bedrift.

Se hvor mye du kan spare hos Danske Bank

Du må gi ditt samtykke

For å kunne benytte avtalene må Teknas samarbeidspartnere kunne se at du er Tekna-medlem.
Sjekk dine samtykker på Min side.

Sist oppdatert: 7. mars 2019