I Tekna treffer du over 107 000 medlemmer med engasjement for teknologi, naturvitenskap og realfag. Bli med i et verdifullt faglig fellesskap i landets største forening for akademikere!

Faglige nettverk, kurs og konferanser

Utvid ditt faglige og sosiale nettverk og hold deg oppdatert. Tekna tilbyr et bredt spekter av faglige konferanser og kurs, samt medlemsarrangementer i området der du bor og jobber. Engasjementet i Tekna er stort, og det finnes et faglig nettverk for de fleste. 

Finn ditt faglige nettverk i Tekna

Se aktiviteter i din lokalavdeling

Lønn, jobb og karriere

Få tilgang til lønnsstatistikk, forhandlingsstøtte, gjennomgang av arbeidskontrakt, CV- og jobbsøknadshjelp, faglige nettverk og kurstilbud. Du finner dedikerte og engasjerte tillitsvalgte fra Tekna i svært mange av landets virksomheter. Tekna hjelper deg gjennom hele karrieren, fra du er student til du går av med pensjon.

Les mer om jobb og karriere og lønn og arbeidsvilkår

Juridisk hjelp og rådgivning

Teknas dyktige advokater og jurister bistår medlemmene når vanskelige forhold oppstår på jobben, og gir hjelp og veiledning i alt rundt ditt ansettelsesforhold. De kan også gi rådgivning i private saker knyttet til forbrukerkjøp, fast eiendom, arv og erstatning.

Les mer om juridisk bistand og rådgiving

Gode bank- og forsikringstilbud

Spar penger på bank- og forsikringsprodukter gjennom ditt Tekna-medlemskap. Gjensidige har en rekke spesialprodukter og rabatter å tilby deg som er medlem. Svært mange av Teknas medlemmer har én eller flere forsikringer hos Gjensidige.

Les mer om Teknas tilbud hos Gjensidige

Sist oppdatert: torsdag 11. april 2024