Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Student i Oslo

I hovedstaden finner du oss på begge våre universiteter. Vi arrangerer mer enn 30 kurs hvert år som du som studentmedlem kan være med på. Vi står også på stand rundt omkring på campus i løpet av semesteret – kom innom da vel!

 • Leder Studentkontakter
  Simon Andreas Bjørn
  Avdelingsingeniør
  92668263
 • Lokalkontakt/sekretær
  Maria Tvedt
  Studentrådgiver
  47603684

Alle studentkontakter i Oslo

Studentenes hemmelige guide til Oslo

Skal du ut, men vet ikke hvor? Ser du etter en hemmelig badeplass? Den beste joggeruta? Vi gir deg de beste tipsene til din studiestart.

Verv en venn! 

Kjenner du noen som burde få tilgang til Tekna-fordelene i studietiden? Bruk vår digitale verve-hjelper og få en fin premie.

Ung kvinne holder en drikkeflaske med Tekna-logo. Flasken er i fokus.

Inkluderte forsikringer i medlemskapet

Du får to av de tre forsikringene alle bør ha inkludert i medlemskapet. Er du under 30 år får du den siste til en råbra pris. 

Sykkel som flyr gjennom lufta etter en kræsj

Møt oljefondsjef Nicolai Tangen

Hør hva Tangen tenker om studentlivet, kompetanse og bærekraft i oljefondet. Vi får besøk av Tangen 1. september - dette vil du ikke gå glipp av! 

 

Mestringspodden

Hør vår podkast der vi vi hjelper studenter med ulike temaer innenfor mestring og psykisk helse. I mestringspodden får du råd og hjelp til hvordan du skal møte utfordringer og muligheter i studietiden.

 

Kvinne sitter i en sirkelformet steinstatue og stirrer ut over et landskap med ryggen til