Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Student på NMBU

På Ås har vi en av våre største og mest aktive studentgrupper med mer enn 1100 studentmedlemmer. Hvert semester arrangerer vi ca 20 kurs, som er åpne kun for medlemmer, og vi har ofte en konkurranse på lur, så følg med og kom innom når vi har stand. 

 • Leder Studentkontakter
  Henning Syvert Haaland
  Student
  94190907
 • Lokalkontakt/sekretær
  Maria Tvedt
  Studentrådgiver
  47603684

Alle studentkontakter ved NMBU

Studentenes hemmelige guide til NMBU

Skal du ut, men vet ikke hvor? Ser du etter en hemmelig badeplass? Den beste joggeruta? Vi gir deg de beste tipsene til din studiestart.

Verv en venn! 

Kjenner du noen som burde få tilgang til Tekna-fordelene i studietiden? Bruk vår digitale verve-hjelper og få en fin premie.

Ung kvinne holder en drikkeflaske med Tekna-logo. Flasken er i fokus.

Inkluderte forsikringer i medlemskapet

Du får to av de tre forsikringene alle bør ha inkludert i medlemskapet. Er du under 30 år får du den siste til en råbra pris. 

Sykkel som flyr gjennom lufta etter en kræsj

Møt oljefondsjef Nicolai Tangen

Hør hva Tangen tenker om studentlivet, kompetanse og bærekraft i oljefondet. Vi får besøk av Tangen 1. september - dette vil du ikke gå glipp av! 

 

Mestringspodden

Hør vår podkast der vi vi hjelper studenter med ulike temaer innenfor mestring og psykisk helse. I mestringspodden får du råd og hjelp til hvordan du skal møte utfordringer og muligheter i studietiden.

 

Kvinne sitter i en sirkelformet steinstatue og stirrer ut over et landskap med ryggen til