Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
7 studenter står sammen utenfor Ingeniørens hus
Studentutvalget i 2020

Aktuelt

Hva er greia med Studentutvalget i Tekna?

Tekst av Sanne Marie L'Abée-Lund Publisert: 3. juli 2020

Vi er utvalget som blir stemt frem av Studentenes årsmøte for å jobbe med studentpolitikk i Tekna!

Studentutvalget er valgt av Studentenes årsmøte, og har det politiske ansvaret for Tekna Student mellom årsmøtene. Vi sitter i ett år, og skal være synlige i de politiske sakene som opptar Tekna Students medlemmer.

Vi er åtte studenter som jobber sammen for å få politisk gjennomslag i sakene som årsmøtet stemmer frem. Vi driver politisk påvirkning gjennom høringssvar, debattinnlegg og andre medieutspill, og tar også del i debatten i dagsaktuelle saker som berører oss. Utover våre åtte møter i året, deltar vi på Arendalsuka og er med på arrangeringen av den årlige, sagnomsuste SK-opplæringen om høsten.

Vi er opptatt av å ha et tett samarbeid med de lokale lærestedene, og kan bruke SK-gruppene som støtte i viktige beslutninger. Vi har også et godt samarbeid med, og får god hjelp av Generalsekretariatet og andre grupper i Tekna. Leder for Studentutvalget deltar på Hovedstyremøtene sammen med blant annet presidenten og generalsekretæren.

Fordeler med å sitte i Teknas Studentutvalg:

  • Du får uvurderlig erfaring innenfor studentpolitisk og administrativt arbeid
  • Du får jobbe aktivt med å fremme de prioriterte sakene Årsmøtet stemmer fram
  • Du får unik innsikt i en stor fagforening og fordelene ved å være fagorganisert
  • Du får sju nye gode venner!
  • Du får opparbeidet deg et stort og bredt nettverk, både innenfor arbeidslivet og Teknas lokale studentgrupper

Se hvem som sitter i Studentutvalget nå

Synes du dette virker som et spennende verv, og lurer du på om Studentutvalget kan være noe for deg? Send en epost til [email protected], så setter vi deg i kontakt med valgkomiteen! 

 

Tekst av Sanne Marie L'Abée-Lund, nestleder Studentutvalget

Les også