Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Laptop med fire personer i et videomøte
22.04.2020 hadde vi vårt andre møte over Teams i Studentutvalget.

Aktuelt

April-update fra Studentutvalget: Arbeid med lov og Stortingsmelding

Tekst av Trygve Publisert: 4. mai 2020

Vi jobber videre under disse koronatider digitalt og med hjemmekontorer. Under møtet styrte Rebekka godt, og uten noen tekniske problemer. Møtene over Teams blir bare mer og mer effektive og produktive.

I år er Universitets- og høyskoleloven oppe for revisjon, og vi skal gi innspill på lovene som går på studentenes læringsmiljø. Vi diskuterte innspill til denne i møtet, og Nina og Sanne kunne fortelle om at det var litt tungt å lese lovverk, men de syntes likevel det var spennende og lærerikt arbeid. Videre diskuterte vi hvilke saker vi skal lobbe opp mot Stortinget og de politiske partiene fremover. Vi fikk også «besøk» av vår politiske rådgiver og Generalsekretariatet som kunne svare på våre spørsmål og gi updates om verving, aktivitet på sosiale medier og kurs fremover. Det satte vi stor pris på.

Togene ruller videre i arbeidsgruppene: psykisk helse, realfagsrekruttering, Lånekassa, praksis og utveksling. Psykisk helse-gruppa kan fortelle om et spennende prosjekt innen psykisk helse som vi tror medlemmene vil like. Utvekslingsgruppa har jobbet med Stortingsmeldingen om Internasjonal Studentmobilitet som skulle komme nå snart, men som i går ble utsatt til høsten. Det er mye som er endret i studiehverdagen nå, og vi er klare til å reagere på endringer i disse tidene som kan gå på bekostning av studenter.

Vi jobber også med hvordan vi skal nå ut til våre studentmedlemmer digitalt, og fremover vil vi være enda mer aktive på Instagram – så følg oss på «teknastud»!

Ellers har vi innført quizer og lunsjpause sammen i SU for å bli bedre kjent og ha det gøy sammen. Vi har jo faktisk bare møtt hverandre én gang fysisk, men vi har jammen meg blitt sammensveisa likevel. <3

 

Vi håper alle våre medlemmer har det bra og tar vare på helsa si.

Masse lykke til med eksamenslesing!

Hilsen Trygve, medlem i SU

Les også