Møtet ble holdt på Ingeniørenes hus, men med Sunniva med via Teams

Aktuelt

Blogg: Stor utvikling for SU sitt arbeid med Psykisk helse

Tekst av Sunniva Øyen Aas 21. sep. 2020

Studentutvalget brukte fredag 8. september på å planlegge høsten sammen, og hele gjengen er motivert for å fortsette å jobbe politisk, samt å avholde SK-opplæringer og årsmøte tross koronarestriksjoner.

For første gang siden februar kunne møtet foregå fysisk på Ingeniørenes hus, til stor glede for alle unntatt meg (Sunniva). Jeg måtte bli i Toulouse og heller ringe inn til møtet via Teams, meeen fortsatt veldig hygg å se alle igjen!

På møtet fikk vi og hilst på Ina, som er tilbake fra mammaperm og klar til å jobbe med SU igjen; Velkommen Ina!

Siden sist er vi spesielt fornøyde med arbeidet vi har gjort på psykisk helse. Undersøkelsen som er gjennomført har vært featured i Khrono, og Rebekka har til og med deltatt på NRK P3-programmet Norske Tilstander for å snakke om undersøkelsen. Mestringspodden er dessuten nr 55 på topp 100-listen av podcaster i Norge, noe vi alle selvfølgelig synes er sykt moro!

Senere kom lønns- og interesseutvalget i Tekna (LIU) på besøk for å fortelle mer om den norske modellen og rollen som tillitsvalgt på en arbeidsplass – en viktig del av den norske modellen. Vi har og planlagt hva vi vil få til i løpet av høsten i de ulike POene, og fordelt arbeidsoppgaver inn mot Årsmøtet neste år. Alle gledet seg og stort til kommende SK-opplæringer, som i år gjennomføres på ulike universiteter og ulike datoer for å minimere smitterisiko.

Vi gleder oss allerede til neste møte om en måned!

Les også

Relaterte kurs og arrangementer