Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Et stort møterom med mennesker med 2m avstand, som ser på et videomøte på en stor TV-skjerm
Møtet ble holdt på Ingeniørenes hus, men med Sunniva med via Teams

Aktuelt

Blogg: Stor utvikling for SU sitt arbeid med Psykisk helse

Tekst av Sunniva Øyen Aas Publisert: 21. sep. 2020

Studentutvalget brukte fredag 8. september på å planlegge høsten sammen, og hele gjengen er motivert for å fortsette å jobbe politisk, samt å avholde SK-opplæringer og årsmøte tross koronarestriksjoner.

For første gang siden februar kunne møtet foregå fysisk på Ingeniørenes hus, til stor glede for alle unntatt meg (Sunniva). Jeg måtte bli i Toulouse og heller ringe inn til møtet via Teams, meeen fortsatt veldig hygg å se alle igjen!

På møtet fikk vi og hilst på Ina, som er tilbake fra mammaperm og klar til å jobbe med SU igjen; Velkommen Ina!

Siden sist er vi spesielt fornøyde med arbeidet vi har gjort på psykisk helse. Undersøkelsen som er gjennomført har vært featured i Khrono, og Rebekka har til og med deltatt på NRK P3-programmet Norske Tilstander for å snakke om undersøkelsen. Mestringspodden er dessuten nr 55 på topp 100-listen av podcaster i Norge, noe vi alle selvfølgelig synes er sykt moro!

Senere kom lønns- og interesseutvalget i Tekna (LIU) på besøk for å fortelle mer om den norske modellen og rollen som tillitsvalgt på en arbeidsplass – en viktig del av den norske modellen. Vi har og planlagt hva vi vil få til i løpet av høsten i de ulike POene, og fordelt arbeidsoppgaver inn mot Årsmøtet neste år. Alle gledet seg og stort til kommende SK-opplæringer, som i år gjennomføres på ulike universiteter og ulike datoer for å minimere smitterisiko.

Vi gleder oss allerede til neste møte om en måned!

Les også