Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Studentutvalget har sitt første møte sammen over Teams
Det første studentutvalgsmøtet ble avhold over Teams

Aktuelt

Første Studentutvalgsmøte 2021

Tekst av Erlend Hermansen og Marcus Steen Nitschke Publisert: 15. mars 2021

I februar hadde Tekna Student sitt første heldigitale årsmøte. Her ble Erlend Hermansen valgt som ny SU-leder og Marcus Steen Nitschke som ny nestleder. Med seg på laget har de en herlig og engasjert gjeng med seks utvalgsmedlemmer fra hele landet.

Erlend hadde et stort ønske om å raskt komme i gang med arbeidet og få til et sosialt Studentutvalg til tross for pandemien. Det klarte han! Allerede før første utvalgsmøte samlet SU seg på Teams for å jobbe med det politiske arbeidet. Det er utrolig givende å jobbe med så engasjert gjeng.  

Ettersom vi ikke kan møtes fysisk, men fortsatt sitter på et stort ønske om å bli bedre kjent, hadde vi en “Among Us”-kveld ledet av Marcus. Dette ble en stor suksess! Ikke bare var det hyggelig å møtes i en sosial setting, men vi er nå kjent med hvem som er gode detektiver og hvem som har et uslåelig pokerfjes. Kan melde om at du aldri vil være fanget på et romskip med Erling, og at du ikke bør følge etter Monica alene.

Medlemmer i studentutvalget viser frem dagens lunch over Snapchat
Dagens lunsj 👌

Fredag 26. februar hadde vi vårt første studentutvalgsmøte. Møtet foregikk over Teams, med representanter som ringte inn fra hele landet. Og Sveits! Pernille har nemlig permanent vinterferie med hjemmekontor i Alpene. Det er noen fordeler med hjemmekontor også. Erlend, som stor skientusiast, ble mildt sagt sjalu da han så Alpene i bakgrunnen. På møtet snakket vi om hva vi har av forventninger til det kommende året, og hva vi ønsker å få til. Noen av sakene som kommer til å stå høyt opp på agendaen det kommende året er psykisk helse, studentøkonomi og pedagogisk undervisning. SU 2021 er en veldig motivert gjeng, det er det ikke tvil om!

For å arbeide med de prioriterte oppgavene har SU delt seg inn i ulike arbeidsgrupper som aktivt skal jobbe med sine saker. De neste ukene skal vi ha både skrivekurs og skolering i politisk arbeid. Neste møte blir i mars, så det er bare å følge med for flere oppdateringer fra oss!

Les også