Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Skoleelever jubler i salen til First Lego League.

Råd og tips

Foreldreprat x Tech nights: Tenk at læring kan være så gøy!

Publisert: 24. mai 2022 Streaming

Hvordan kan man gi barn og unge læringsopplevelser med gåsehudgaranti?

Du får høre hvordan FIRST LEGO League legger til rette for fellesskap, skaperglede, nysgjerrighet og problemløsning.
I FIRST LEGO League (FLL) får barn og unge arbeide med innovasjon og programmering i praktiske sammenhenger - der alt er godt forankret i norsk læreplan. I FLL er det barna selv som er drivkraften og som løser utfordringer som vi voksne ikke har svaret på. I en fremtid der vi ikke vet hvilke arbeidsplasser og oppgaver som kommer til å eksistere, er det viktig å gi barn de riktige verktøyene. FIRST LEGO League er fremtidens måte å lære på!

Om foredragsholderen

Silje Kumeus jobber i stiftelsen FIRST Scandinavia og er leder for FIRST LEGO League-konseptet i Norge og Sverige. Hun er utdannet lærer, med spesialisering innenfor matematikk og IKT. Som mor til to har hun et ønske om at egne og andres barn skal oppleve gleden ved læring og mestring, og er opptatt av at det skal være plass for alle i skolen.

Les også