Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Tema: Realfag

Lærerprat: Bruk av ChatGPT for realfagslærere

Oppdatert: 6. feb. 2024 Streaming

Er du nysgjerrig på ChatGPT og hvordan du kan bruke det smart i ditt klasserom? Her får du eksempler på praktiske anvendelser og fornuftig bruk av ChatGPT i klasserommet.

Vi møter realfagslektor og Tekna-medlem Vegard Sjøvik ansatt ved Akademiet VGS i Drammen. Vegard er en inspirerende og engasjert matematikk- og fysikklærer som har kastet seg ut i å teste ChatGPT i sin undervisning. Han kommer til å dele egne erfaringer og gi konkrete eksempler på bruk i klasserommet.

I denne lærerpraten fokuserer vi på praktiske anvendelser, muligheter og eksempler på hvordan AI-tjenester kan benyttes på en fornuftig måte i undervisning. Det blir hovedsakling fokus på realfagene, men det kommer også generelle tips som passer i alle fag.

Relaterte bærekraftsmål

Les også