Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Fiskeoppdrettsanlegg i havet foran store fjell

Tema: Bio- og klima

Karriere i havbruksbransjen

Publisert: 17. juni 2021 Streaming

De som jobber i havbruksbransjen har ulike typer utdanningsbakgrunner fra typiske fiskehelsebiologer og havbrukskandidater til bioteknologer, marinbiologer, rene teknologer og økonomer. La deg inspirerer av Tekna-medlemmer som jobber i havbruksbransjen.

Havbruksbransjen er en av Norges viktigste inntektskilder og gir mange arbeidsplasser også for Tekna-medlemmer. Det er en fremtidsrettet næring og hvor det skjer mye. Ny teknologi er hele tiden med på å gjøre havbruksbransjen mer bærekraftig og Tekna-medlemmer er sentrale i utvikling av bransjen på mange måter.

I dette seminaret møter du Tekna-medlemmer og får vite mer om hvordan det er å jobbe i havbruksbransjen. Du får vite mer om deres arbeidsplasser og arbeidsoppgaver.

Program

  • Mari Bjordal, Marinbiolog, Bellona
  • Sebastian Siiri, Fiskehelsebiolog, Mattilsynet
  • Karoline Sjødal Olsen, Marinteknikk, Blue lice
  • Linn-Maren Strandenes, Fiskehelsebiolog, Lerøy

Tekna Havbruk og Fiskehelse

Tekna Havbruk og fiskehelse jobber for nettverksbygging og et faglig tilbud til alle som jobber innenfor eller har interesse for havbruksnæringen. Vi mener god bruk av kompetanse, tverrfaglighet og teknologi kan løse mange av utfordringene i havbruket, og gjøre næringen mer bærekraftig samt skape trygge arbeidsplasser. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverketLes også