Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Fiskeoppdrett i havet med snødekkete fjell i bakgrunn

Tekna havbruk og fiskehelse

Tekna Havbruk og fiskehelse jobber for nettverksbygging og et faglig tilbud til alle medlemmer som jobber innenfor eller har interesse for havbruksnæringen. Vi arrangerer gratis webinarer og seminarer, og mener at tverrfaglighet og teknologi kan løse mange av utfordringene i havbruket.

Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og helt gratis og uforpliktende å delta i. Bli med, så holder vi deg oppdatert om hva som skjer! 

Tekna Havbruk og fiskehelse mener det er mye kunnskap i andre næringer som havnæringen kan dra nytte av, og vi ønsker derfor mer teknologioverføring mellom ulike bransjer. Som deltaker i nettverket sender vi deg e-post med varsel om nye arrangementer innenfor tema som fiskehelse, fôrproduksjon, oppdrettsanlegg, CRISPR i havbruket, big data i havbruket med mer. 

Havet er en av Teknas fem satsingsområder, og stadig flere Tekna-medlemmer jobber innen fiskeri og havbruk. Tekna støtter regjeringens visjon om betydelig vekst av havbruksnæringen framover, under forutsetning av at det utvikles ny og bærekraftig teknologi. God bruk av kompetanse, tverrfaglighet og teknologi kan løse mange av utfordringene i havbruket, og gjøre næringen mer bærekraftig samt skape trygge arbeidsplasser. 

Ønsker du å bidra inn og engasjere deg i dette faglig nettverket, ta kontakt for mer informasjon.

Kontaktperson

  • Martine Kopstad Floeng
    Konstituert direktør for samfunnspolitikk
    98427101
  • Tone Juel
    Rådgiver bioteknologi, kjemi og biologi
    40281149
Fant du det du lette etter?