Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Norsk gran

Tema: Bio- og klima

Den grønne oljen fra norske skoger

Tekst av Tove Rodahl Publisert: 2. nov. 2017 Streaming

Borregaard har ett av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffinerier. Her produserer de miljøvennlige biokjemikalier som kan erstatte oljebaserte produkter. «Alt som kan lages fra olje kan lages fra trær», var et slagord Borregaard lanserte for noen år siden. Se video fra foredrag!

Alt som kan lages fra olje kan lages fra trær

Borregaard har ett av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffinerier. Her produserer de miljøvennlige biokjemikalier som kan erstatte oljebaserte produkter. «Alt som kan lages fra olje kan lages fra trær», var et slagord Borregaard lanserte for noen år siden.

Teknologidirektør i Borregaard Gudbrand Rødsrud kom til Teknas Faggruppe for energi, industri og miljø (FEIM) 1.november og fortalte om mulighetene Borregaard ser i de norske skogene.

Arrangementet ble direktesendt på nettet og opptaket ligger her:

Presentasjon Tekna 01.11.17 Borregaard Gudbrand Rødsrud (PDF)

 

Les også