Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Foto: Sigurd Sjåvik

Tema: Bio- og klima

Presentasjon av Maritim bransjeforening og Havbruksleverandørene

Oppdatert: 10. apr. 2024 Streaming

Kristoffer A. Rolland i Norsk Industri vil i dette foredraget presentere bransjens næringspolitiske betydning for Norge, både økonomisk og teknologisk. Han vil samtidig presentere noen av de mange banebrytende prosjekter som er på gang.

Norge har en verdensledende leverandørindustri innen havbruk, fiskeri og maritim sektor. Disse bedriftene leverer teknologi og servicetjenester til nasjonale og internasjonale bedrifter i havbruksnæringen, fiskeriene og marin sektor og er organisert i Norsk Industri. På lik linje med leverandørene til oljeindustrien, representerer de en betydelig del av havbruksnæringen og er en aktiv deltaker i utvikling av en bærekraftig næring med store vekstambisjoner.

Om foredragsholder

Kristoffer A. Rolland er fagsjef i Maritim bransjeforening og Havbruksleverandørene. Rolland har tidligere arbeidserfaring som fagarbeider i Framo Fusa og ingeniør i Aker Solutions. Han har fagbrev som platearbeider, bachelorgrad og mastergrad som ingeniør og en bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Rolland kom til Norsk Industri fra jobben som politisk rådgiver for KrFs stortingsgruppe der han jobbet med Næringskomiteen, Energi- og miljøkomiteen, Arbeids- og sosialkomiteen og Finanskomiteen.

Faggruppe for Energi, industri og Miljø (FEIM) 
Dette arrangementer er i regi av FEIM i Tekna Oslo avdeling. Formålet til FEIM er å stimulere til debatt og økt kunnskap/forståelse av spørsmål knyttet til energi, industri og miljøproblematikk.
FEIM har streamet en rekke foredrag. Du finner mange opptak fra disse på Teknas energiblogg.

Relaterte bærekraftsmål

Les også