Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Natur med oljerigg

Tema: Energi

Sensorer og kunstig intelligens, trusler eller muligheter for ingeniøren?

Oppdatert: 4. mai 2023 Streaming

Hvordan kan sensorikk og kunstig intelligens bidra til å revolusjonere olje- og gassindustrien samtidig som det ivaretar miljøet og arbeidstakernes sikkerhet? Hvilke potensielle trusler kan dette medføre?

I foredragene utforsker vi mulighetene og utfordringene knyttet til sensorikk og kunstig intelligens i olje- og gassindustrien.

Hør om fremtidens potensial og hvordan oljebransjen kan beskytte seg mot cyber-trusler. Få innsikt i hvordan teknologiene kan transformere industrien, og bli med på en reise mot en smartere, mer bærekraftig fremtid.

Se også opptak fra seminaret om: Cybersikkerhet offshore og i landbasert industri.

Tekna Olje og gass

Tekna Olje og gass er nettverket som holder deg oppdatert på det siste innenfor energisektoren. Møt andre som jobber med samme problemstillinger som deg selv og skaff deg ny innsikt og kompetanse gjennom å delta på kurs og arrangementer.
Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Tekna Big Data

Tekna Big Data er nettverket for deg som jobber med, er interessert i eller nysgjerrig på teknologier som data science, kunstig intelligens og tingenes internett. Eksempler på tema vi tar opp i våre webinarer og seminarer er stordata, maskinlæring, kunstig intelligens, automatisering, datasikkerhet, tingenes internett og annet relatert. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også