Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Oljeplattform under vakkert nordlys

Tema: IKT

Cybersikkerhet offshore og i landbasert industri

Oppdatert: 6. mars 2023 Streaming

Cybersikkerhet offshore og i landbasert industri handler om å beskytte informasjonssystemer, nettverk og datamaskiner mot uautorisert tilgang, angrep og skade. Dette inkluderer både digitale og fysiske systemer som brukes i industrianlegg og offshore-produksjonsanlegg.

Cybersikkerhet skal sikre at virksomhetenes informasjonssystemer fungerer pålitelig og sikkert, slik at de kan bidra til å sikre en jevn produksjon og en sikker arbeidsplass. Dette kan være spesielt viktig for industrier som for eksempel olje- og gassindustrien, der et brudd på informasjonssystemene kan ha alvorlige konsekvenser for både mennesker og miljø.

For å sikre cybersikkerhet i offshore og landbasert industri, kan virksomhetene implementere ulike sikkerhetsrutiner og tiltak, som for eksempel å kryptere sensitive data, å oppdatere sikkerhetsprogramvare og å kontinuerlig vurdere og forbedre sikkerheten i informasjonssystemene.

Du hører presentasjoner fra: 
Otte AS, Standard Norge, DNV og Equinor.
Arrangementet avslutter med en panelsamtale med foredragsholderne.

Arrangørene var Tekna Olje og gass og Tekna Big Data.

Tekna Olje og gass

Tekna Olje og gass er nettverket som holder deg oppdatert på det siste innenfor energisektoren. Møt andre som jobber med samme problemstillinger som deg selv og skaff deg ny innsikt og kompetanse gjennom å delta på kurs og arrangementer.
Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Tekna Big Data

Tekna Big Data er nettverket for deg som jobber med, er interessert i eller nysgjerrig på teknologier som data science, kunstig intelligens og tingenes internett. Eksempler på tema vi tar opp i våre webinarer og seminarer er stordata, maskinlæring, kunstig intelligens, automatisering, datasikkerhet, tingenes internett og annet relatert. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også