Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Programvareutvikler som jobber på kontoret

Er du interessert i stordata og kunstig intelligens?

Som Tekna-medlem kan du delta på webinarer og seminarer om temaer som data science, kunstig intelligens og tingenes internett, helt gratis! Bli med i nettverket Tekna Big Data, så holder vi deg oppdatert om hva som skjer.

I Tekna Big data møter du både Tekna-medlemmer og andre dyktige fagfolk som deler, gir faglig påfyll og ny innsikt både gjennom arrangementer og artikler til IKT-bloggen vår.

Eksempler på tema vi tar opp er stordata, maskinlæring, kunstig intelligens, automatisering, tingenes internett (IoT) og annet lignende. Vi har også workshoper som f.eks. maskinlæringsworkshop i Python, og du får tilgang på et rikholdig arkiv av arrangementer du kan strømme når du vil. Du får oppdateringer på hva som skjer via nyhetsbrevet vårt to til tre ganger i halvåret.

Ønsker du å bidra inn og engasjere deg i dette faglig nettverket, ta kontakt for mer informasjon.

Kontaktperson

Anna Kramar

Anna Kramar

Rådgiver, teknologi og innovasjon, Seksjon for fag og kompetanse

anna.kramar@tekna.no Tel: 95402039