Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Oljeplattform i kveldslys

Tema: Energi

Digitalisering i oljebransjen - OSDU

Oppdatert: 31. aug. 2021 Streaming

Se opptak fra webinar om digital endringskompetanse og internasjonalt samarbeid. Webinaret har fokus på hvilken rolle fagfolk i konkurrerende selskaper har hatt i samarbeidsprosjektet OSDU (Open Subsurface Data Universe).

OSDU (Open Subsurface Data Universe) er et banebrytende industrielt samarbeid hvor selskaper som tradisjonelt ser seg selv som konkurrenter, har valgt å gå sammen for å utvikle en standardisert operativ dataplattform basert på open source software.

OSDU støtter innovasjon ved standardiserte data grensesnitt og her vil vi fortelle historien om hvordan samarbeidet ble til, samt hvordan andre sektorer kan lære og gjøre seg nytte av det som er gjort.

Foredragsholdere er:

  • Einar Landre, Equinor ASA
  • Kristian Stadsøy Grjotheim, Aize AS
  • Nils Kjetil Vestmoen Nilsen, Schlumberger

Det var fagnettverkene Tekna Olje og gass og Tekna Big data som inviterte.

Tekna TOG-TBD- Digital endringskompetanse og internasjonalt samarbeid (PDF)

Les mer om OSDU

Tekna Olje og gass

Tekna Olje og gass er nettverket som holder deg oppdatert på det siste innenfor energisektoren. Møt andre som jobber med samme problemstillinger som deg selv og skaff deg ny innsikt og kompetanse gjennom å delta på kurs og arrangementer.
Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Tekna Big Data

Tekna Big Data er nettverket for deg som jobber med, er interessert i eller nysgjerrig på teknologier som data science, kunstig intelligens og tingenes internett. Eksempler på tema vi tar opp i våre webinarer og seminarer er stordata, maskinlæring, kunstig intelligens, automatisering, datasikkerhet, tingenes internett og annet relatert. Nettverket er kun for Tekna-medlemmer, og det er helt gratis og uforpliktende å delta. Bli med i nettverket

Les også