Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
mikrochipper

Aktuelt

Bli med i Tekna Big Data

Oppdatert: 31. aug. 2022

Nå har du muligheten til å gjøre en forskjell for faget du brenner for. Fagnettverket Tekna Big Data søker nye styremedlemmer.

Blir du med styret i Tekna Big Data, har du muligheten til å gjøre en forskjell og påvirke utviklingen av fagnettverket. Styremedlemmer velges for to år, og fagnettverket møtes åtte til ti ganger i året.

Tekna Big Data skal skape faglig aktivitet på fagområdet data science, kunstig intelligens, IoT, digitalisering og andre relaterte felt. Dette skjer på ulike måter:

  • Skape dialog om mulighetene innen vårt fag som fagfelt og fremme utveksling av informasjon og erfaringer.
  • Etablere nettverk gjennom å arrangere møter, kurs og seminarer i samarbeid med andre aktører som jobber med våre fagområder.
  • Arrangere spissede faglige seminarer og legge til rette for konstruktive debatter basert på fakta og vitenskapelige normer.
  • Svare på høringer og bidra til politiske innspill.

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt for en uforpliktende prat med Tekna Big Datas styresekretær Anna Kramar (e-post)

Les mer om nettverket Tekna Big Data. og om styret

Les også