Råd og tips

Det du trenger å vite om "Egen pensjonskonto"

Tekst av Berit Hvoslef Dahl 14. jan. 2021 Streaming

Enkle grep kan sikre deg flere tusen mer i måneden.

Har du fått informasjon om at pensjonsmidlene skal samles på en egen pensjonskonto? Jobber du og/eller har du jobbet hos en arbeidsgiver som har innskuddspensjon for de ansatte?

I 2021 kommer nyvinningen «Egen pensjonskonto». Da vil pensjonsopptjeningen du har hatt hos ulike arbeidsgivere med innskuddspensjon samles på en konto. Dette er en stor fordel for deg, både for å få oversikt og for å få best mulig pensjon ut av opptjeningen.

I dette kurset vil Teknas pensjonsekspert Anders Kvam gå gjennom hva egen pensjonskonto er, hvem det gjelder og hva du kan/bør gjøre når dette skjer.

Kurset er aktuelt for alle som jobber eller har jobbet hos en arbeidsgiver som har innskuddspensjon uavhengig av hvor du i dag jobber – eller om du har lyst til å lære mer om dette.

Tekna har også et nytt medlemstilbud knyttet til Egen pensjonskonto og annen sparing/forvaltning hos Kron som kurset vil gjøre deg bedre i stand til å vurdere.

Ønsker du en større fordypning i pensjonssystemet generelt, herunder også de ulike typene tjenestepensjonsordninger? Da kan du se et tidligere kurs om dette her

Les også

Relaterte kurs og arrangementer