Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Råd og tips

Det du trenger å vite om "Egen pensjonskonto"

Tekst av Berit Hvoslef Dahl Publisert: 14. jan. 2021 Streaming

Enkle grep kan sikre deg flere tusen mer i måneden.

Har du fått informasjon om at pensjonsmidlene skal samles på en egen pensjonskonto? Jobber du og/eller har du jobbet hos en arbeidsgiver som har innskuddspensjon for de ansatte?

I 2021 kommer nyvinningen «Egen pensjonskonto». Da vil pensjonsopptjeningen du har hatt hos ulike arbeidsgivere med innskuddspensjon samles på en konto. Dette er en stor fordel for deg, både for å få oversikt og for å få best mulig pensjon ut av opptjeningen.

I dette kurset vil Teknas pensjonsekspert Anders Kvam gå gjennom hva egen pensjonskonto er, hvem det gjelder og hva du kan/bør gjøre når dette skjer.

Kurset er aktuelt for alle som jobber eller har jobbet hos en arbeidsgiver som har innskuddspensjon uavhengig av hvor du i dag jobber – eller om du har lyst til å lære mer om dette.

Tekna har også et nytt medlemstilbud knyttet til Egen pensjonskonto og annen sparing/forvaltning hos Kron som kurset vil gjøre deg bedre i stand til å vurdere.

Ønsker du en større fordypning i pensjonssystemet generelt, herunder også de ulike typene tjenestepensjonsordninger? Da kan du se et tidligere kurs om dette her