En master er attraktiv i jobbmarkedet og gir deg bedre lønnsutvikling og flere jobbmuligheter med interessante utfordringer.

Er du usikker på om du skal ta en master? Du er ikke alene, og vi får mange spørsmål fra både studenter og ingeniører i jobb om hvordan det er å ta en master. «Hva skal til for å klare det, hvordan skiller studiet seg fra en bachelor og hva er fordelene med en master.» Også er det masteroppgaven da. Her finner du mange svar som kan hjelpe deg til å ta et riktig valg.

Ta en master!

 • – Jobbtilbudet fristet, men masteren fristet mer

  – Jobbtilbudet fristet, men masteren fristet mer

  Publisert: 05. desember 2019
  Jeg valgte å ta en master for å holde alle dører åpne og for å ikke bli hindret av graden min ved framtidige jobbmuligheter sier Hanne Helseth som studerer Systems Engineering på USN Kongsberg.
 • Tips til masteroppgaven

  Tips til masteroppgaven

  Publisert: 30. november 2019
  En masteroppgave gir deg muligheter til å gå i dybden i interessante fagområder, samt være inngangsbilletten til spennende jobber innenfor ditt fagfelt.
 • – Derfor valgte jeg å ta en master

  – Derfor valgte jeg å ta en master

  Publisert: 25. mars 2019
  Masterstudiet har gjort meg kvalifisert for mange flere jobber og sjansen er markant større for at jeg får jobb når jeg er ferdig, enn etter bachelorgraden, sier Olav Nilsen Lohne som studerer Integrert bygningsteknologi på Universitetet i Tromsø.
 • Det lønner seg å ta en master

  Det lønner seg å ta en master

  Publisert: 30. november 2018
  Det kan være lett å la seg friste til å komme fort ut i jobb, å vente med en master. Men master er en økonomisk god investering for fremtiden, viser NHOs undersøkelse.

Aktuelle arrangementer

For tiden ingen publiserte arrangementer.

Sist oppdatert: 8. januar 2020