Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Penger, urbant landskap og grafer som svinger opp og ned

Råd og tips

Tekna Ung/Tekna Student: Aksjekurs

Oppdatert: 5. nov. 2020 Streaming

Velkommen til en innføring i aksjenes verden

Manglende kunnskap er en viktig årsak til at mange kvier seg for å spare i aksjer og fond, eller for å endre sin pensjonsprofil. Men hvordan skal jeg komme i gang med sparing i aksjer? Hvordan orienterer man seg i dette universet? Og hva betyr det at et fond er bærekraftig? Hva skal jeg se etter når jobben tilbyr aksjeprogrammer for ansatte? Også var dette med pensjon da, hvordan var det igjen?

Disse og andre spørsmål skal Kristin Skaug gi en innføring i.

Dette er et introduksjonskurs som vil gjøre deg bedre rustet til å ta selvstendige valg knyttet til sparing og investering i aksjerelaterte produkter.

Stiftelsen AksjeNorge jobber for å øke kunnskapen om aksjemarkedet og aksjesparing blant privatpersoner i Norge. Kristin Skaug er daglig leder i AksjeNorge. Hun har over 20 års erfaring fra arbeid med aksjer og fond og er en lidenskapelig formidler av denne kunnskapen. Kristin har erfaring fra trading, megling og investeringsrådgivning.

Last ned presentasjonen:

Les også