Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Kaja Gray Karlsen

Råd og tips

Mat for studenter med Kaja Gray Karlsen fra @student.matglede

Oppdatert: 8. okt. 2020 Streaming

Tips og triks til god mat på budsjett - lær og lag mat med oss da vel.

Sliter du med å finne på hva du skal ha til middag? Titter du ofte i kjøleskapet og «ikke har noe mat», men allikevel har du en god del matvarer? Er du student? Liker du å finne billig, sunne og bærekraftige løsninger for middagstallerkenen din?

Kaja Gray Karlsen, foodien bak @student.matglede, svarte «JA» på alle spørsmålene over før jeg begynte å ta tak i dem for fullt! Og jeg vil gjerne dele mine tips og triks videre. Det trenger nemlig ikke å være så vanskelig! Meld deg på min live-stream sammen med Tekna, og jeg viser hvordan man kan lage billig, sunn og bærekraftig mat!

PS! Visste du at det er over dobbelt så dyrt å velge kjøtt fremfor linser eller bønner til middagen? Om du kjøper en pakke med kjøttdeig i uka til fredagstacoen, tilsvarer det over 2600kr i året! Velger du 2 pakker linser/bønner istedenfor, er du nede i 1000kr i året, og lager du taco til 1 person, koster det 520kr i året for linser/bønner. Har du tenkt på det noen gang? Det utgjør plutselig en del for lommeboka og det er bra for miljøet! 

Kurset er kun for studentmedlemmer i Tekna. Logg inn og se videoen under: 

Les også