Nærbilde av flere hender som lager mat sammen

Råd og tips

Mat for studenter Bra, billig og bærekraftig

8. okt. 2020 Streaming

Tips og triks til god mat på budsjett - lær og lag mat med oss da vel.

Sliter du med å finne på hva du skal ha til middag? Titter du ofte i kjøleskapet og «ikke har noe mat», men allikevel har du en god del matvarer? Er du student? Liker du å finne billig, sunne og bærekraftige løsninger for middagstallerkenen din?

Jeg, foodien bak @student.matglede, svarte «JA» på alle spørsmålene over før jeg begynte å ta tak i dem for fullt! Og jeg vil gjerne dele mine tips og triks videre. Det trenger nemlig ikke å være så vanskelig! Meld deg på min live-stream sammen med Tekna, og jeg viser hvordan man kan lage billig, sunn og bærekraftig mat!

PS! Visste du at det er over dobbelt så dyrt å velge kjøtt fremfor linser eller bønner til middagen? Om du kjøper en pakke med kjøttdeig i uka til fredagstacoen, tilsvarer det over 2600kr i året! Velger du 2 pakker linser/bønner istedenfor, er du nede i 1000kr i året, og lager du taco til 1 person, koster det 520kr i året for linser/bønner. Har du tenkt på det noen gang? Det utgjør plutselig en del for lommeboka og det er bra for miljøet! 

Kurset er kun for studentmedlemmer i Tekna. Logg inn og se videoen under: 

Les også