Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
Thomas Lone holder foredrag

Aktuelt

Sett deg hårete mål – og nå dem!

Oppdatert: 17. feb. 2021 Streaming

Leter du etter mål og mening i en krevende hverdag? Ønsker du å utfordre ditt mindset og tilegne deg noen mentale verktøy du kan bruke for å nå dine mål? Da er dette foredraget for deg!

Thomas Lone skrev norsk klatrehistorie da han nådde toppen av Mount Everest i 2019, og han ble Norges yngste til å fullføre «The Seven Summits» året etter. Parallelt med dette har han blitt sivilingeniør ved NTNU (Marin Teknikk) på normert tid med utveksling til MIT i USA. I dette foredraget deler Thomas av sine mentale verktøy for å motivere seg i krevende situasjoner, utøve selvledelse og ikke minst hans tanker om effektiv studieteknikk. Målet er å motivere og inspirere deg til å jobbe effektivt og strukturert for å nå dine egne mål. Thomas vil fortelle spektakulære historier fra eventyr verden over, og formidle verdien av å gå utenfor komfortsonen.

 

Stikkord: mindset, hårete mål

Les også