Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Medlemsnettverk i Oslo avdeling

Det er gode muligheter for å møte Tekna-medlemmer i sosiale sammenhenger. Vi har flere grupper som inviterer til ulike arrangementer av mer sosial art, men også spennende foredrag og kurs. Disse gruppene vil gi medlemmer mulighet til nettverksbygging for unge, seniorer, på tvers av aldre og i lokalmiljøet. Savner du noe og ønsker å bidra, f.eks. til medlemmer i perm eller arbeidsledige, ta kontakt med Marthe Waage.

Tekna Sosial lager sosiale aktiviteter som er åpne for alle medlemmer i Oslo avdeling. Gruppen tilbyr kurs og arrangementer der Tekna-medlemmer kan bygge nettverk, bli kjent med andre Tekna-medlemmer og lære noe nytt. Gruppen står for Tekna Oslo avdelings julebord og lager arrangementer som byvandringer, ølsmaking og filmvisninger. Politisk kafé er et tilbud hvor gruppen inviterer relevante innledere, og medlemmer kan diskutere aktuelle politiske saker.

Kontaktperson: My Hanh Tu

Tekna Ung er et tilbud til Tekna-medlemmer til og med 37 år. Tekna Ung arrangerer alt fra populærvitenskapelige foredrag, nerdete fagkurs og bedriftsbesøk til vinsmaking og turer. Målet er å skape nettverk for Teknas yngre medlemmer. På enkelte arrangementer samarbeider gruppen med Teknas studentgrupper.

Leder: Mari Fenn Kristiansen
Kontaktperson, sekretariat: Kristin Salvesen

Senior Forum er åpent for alle medlemmer av Oslo avdeling fra fylte 60 år. Gruppen arrangerer både faglige og sosiale møter. Ektefeller og andre partnere er hjertelig velkommen til samtlige arrangementer. I tillegg arrangeres trimaktiviteten «Seniortrimmen» i gruppens regi. De møtes ukentlig for lett trim som passer alle, og spiser lunsj sammen etterpå.

Styreleder: Roy-Gunnar Dahlberg
Kontaktperson, sekretariat: Kristin Salvesen

Dette nettverket holder til i Ingeniørenes Hus. Den andre torsdagen i måneden arrangeres klubbkvelder med interessante foredrag, og alle medlemmer av Oslo avdeling kan delta på klubbmøtene.

Leder: Roger T. Steinor  
Kontaktperson, sekretariat: My Hanh Tu

Gruppen lager arrangementer for Tekna-medlemmer som bor og/eller jobber i regionen, både faglige og av mer sosial karakter. De jobber også for å fremme den teknologiske utviklingen i regionen og skape kontakt med myndigheter og andre foreninger. I tillegg lager gruppen sosiale kurs og familiearrangementer. 

Leder: Jon Samseth 
Kontaktperson, sekretariat: My Hanh Tu

Tekna Student har mange tilbud til studentmedlemmene, bl.a. en rekke skreddersydde kurs og aktiviteter. Tekna Oslo avdeling støtter studentaktivitetene i Oslo og Akershus. Tekna Oslo avdelings styre har studentobservatører fra lærestedene i Oslo og NMBU.

Les mer om studentaktiviteter på NMBU
Kontaktperson, sekretariatet: Maria Tvedt

Les mer om studentaktiviteter i Oslo
Kontaktperson, sekretariatet: Ina Kristine Klinkenberg