Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold

Aktuelt

Hvem er Kron?

Oppdatert: 8. okt. 2020

Gjennom en ny avtale med Kron får du som Tekna-medlem tilgang til en av Norges beste pensjonsavtaler.

Kron ønsker å gjøre smart sparing og gode råd tilgjengelig for alle. De har fjernet komplisert finansspråk, kuttet alle dyre mellomledd og gjort det enkelt for deg som forbruker å komme i gang.

Bli medlem

Som medlem i Tekna får du tryggheten av en sterk fagforening i ryggen, faglig påfyll, sosiale møteplasser og en av Norges beste bank- og forsikringsavtaler.

Kron er et selskap med konsesjon fra Finanstilsynet som forvaltningsselskap for verdipapirfond. De har over 20 års erfaring med analyse og fondsutvelgelse. Kron-teamet har høy kompetanse og lang erfaring innen finansiell rådgivning, forvaltning og teknologi. Kron tilbyr en personlig tilpasset løsning basert på dine egne preferanser og behov. Gjennom smart bruk av teknologi, syr de sammen spareplaner som passer deg, og følger kontinuerlig opp underveis.

Kron har også et høyt fokus på sikkerhet. Når du investerer pengene dine i fond, vil de kunne svinge i verdi. Det kan i seg selv være nervepirrende nok, men kundene trenger ikke bekymre seg om Kron skal gå konkurs. Kron holder investeringer adskilt fra sine egne midler, og alle andeler står trygt lagret gjennom DNB.

I Krons app får du i dag full kontroll over sparing og investeringer, og her vil du også få oversikt over pensjonen din – både fra tidligere arbeidsgivere og avtalen du har hos dagens arbeidsgiver.

Les også