Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
En fiskefarm med en stor båt og flere mindre båter

Oppdrettsledere. Ledere innen akvakultur, som i all hovedsak er oppdrett, har hatt høyest lønnsutvikling blant Tekna-yrkene siste år, for månedslønn, som inkluderer tillegg og bonuser.

IT og akvakultur topper

Ledere innen akvakultur har hatt høyest lønnsvekst blant Tekna-yrkene det siste året. Applikasjonsprogrammerere har hatt høyest lønnsvekst når tillegg og bonuser holdes utenom.

Tirsdag presenterte SSB fersk lønnsstatistikk for tredje kvartal. En årsvekst på 7,3 prosent prosent for ledere av akvakultur holdt til førsteplass blant Tekna-yrkene, for månedslønn, som inkluderer tillegg og bonuser. For avtalt månedslønn, utenom tillegg og bonuser, topper applikasjonsprogrammerere med 4,3 prosent. Lønnsutviklingen for alle Tekna-yrkene fremkommer i tabellen nedenfor. Klikk på månedslønn øverst i tabellen for å se lønnsutviklingen inkludert tillegg og bonuser.