Hei, det ser ut som du bruker en utdatert nettleser. Vi anbefaler at du har siste versjon av nettleseren installert. Tekna.no støtter blant annet Edge, Firefox, Google Chrome, Safari og Opera. Dersom du ikke har mulighet til å oppdatere nettleseren til siste versjon, kan du laste ned andre nettlesere her: http://browsehappy.com
Hopp til innhold
hos legen

Mister du forsikringer og trenger du kanskje nye?

Publisert: 15. jan. 2024

Sjekk om du beholder dine gamle forsikringer og sørg for at du dekkes av egnede nye.

Yrkesskadeforsikring

Dersom du jobber for arbeidsgiver med hovedkontor i Norge, skal du være omfattet av yrkesskadeforsikringen dersom arbeidsgiver betaler arbeidsgiveravgift eller du er medlem av folketrygden.

Livsforsikring og andre forsikringer du har gjennom jobben

Sjekk at livsforsikringer og andre forsikringer du har gjennom jobben gjelder fullt ut i det området du skal oppholde deg i.

Reiseforsikring

Sjekk ut om arbeidsgiver har reiseforsikringer som gjelder utenlands. Slike forsikringer forutsetter gjerne medlemskap i folketrygden. Du må selv sørge for nødvendige forsikringer om arbeidsgiver ikke tilbyr dette.

Egne forsikringer for expat/utestasjonering fra norsk arbeidsgiver

Dersom du utstasjoneres til et annet land, bør arbeidsgiver tegne en egen expat-forsikring for deg. Forsikringen er særlig tilpasset at du skal jobbe utenlands, og kan omfatte reiseforsikring.

Her finner du andre ting du må ha ha orden på om du skal jobbe i utlandet.

Fant du det du lette etter?

Les også