5. sep.
kl. 19.00–21.00

Er "godt alkoholfritt øl" en selvmotsigelse eller finnes det? Bli med på alkoholfri ølsmaking og gjør deg opp en mening! Tekna Ung inviterer deg til å bli kjent med andre Tekna-medlemmer i Oslo avdelings storstue Klubben.

Meld meg på

Beskrivelse

Vi snakker litt om hvordan alkoholfritt øl lages og hvorfor det er vanskelig å fange de samme smakene som i alkoholholdig øl. Og selvsagt må vi smake oss gjennom ulike ølstiler fra flere bryggerier – helt uten bekymringer for morgendagen.

Til å lede oss gjennom smakingen har vi invitert tidligere ølbrygger ved Nøgne Ø, Ingrid Elisabeth Skistad. Ingrid har bred kunnskap om både øl og brennevin med et tiårs erfaring fra bryggeri og brenneri. Hun er utdannet sivilingeniør i kjemi- og bioteknologi fra NTNU og har en mastergrad i bryggeri og destillering fra Heriot-Watt University i Edinburgh. I tillegg til å være hovedforfatter av "Brygg mer øl", er hun kjent som fagnerd og en svært entusiastisk foredragsholder. Og selvsagt er hun Tekna-medlem!

Velkommen til en smaksrik, lærerik og ikke minst trivelig kveld!

Ny i byen

Dette arrangementet er en del av Ny i byen som arrangeres i ulike byer over hele landet. Vi har lyst til å gjøre overgangen til et nytt sted litt enklere og har derfor laget arrangementer hvor du blir kjent med byen gjennom en aktivitet nøye utvalgt av lokalkjente Tekna Ung-tillitsvalgte. Du er hjertelig velkommen selv om du ikke er ny i byen, de nye vil jo gjerne bli kjent med noen som har bodd her en stund også!

Tekna Ung Oslo inviterer til flere aktiviteter i denne ny i byen-uka

Finn frem:

Klubben i Ingeniørenes Hus